@mucomuco sú ludia,ktorí ho volia nie preto,žeby súhlasili s jeho politikou a bol im extrémne sympatickí,ale niečo od neho chcú.Za tie roky,čo je v politike získal isté postavenie a kontakty,ktoré chcú mnohí využiť.Sú napríklad firmy,ktorým dohadzuje štátne zákazky a ak si chcú zabezpečiť dostatok práce a peňazí,budú ho voliť
Pravdivo vravis no nemyslim ze napr. taki frajerkyni spoluziaci zo strednej ho idu volit pre nieco take a celkovo som sa stretol s roznymi ludmi co ho idu volit a nemaju nato take dovody ako si uviedla..
@mucomuco samozrejme,sú aj ludia,čo sa stotožňujú s jeho politickými názormi a to proste netreba riešiť,každý má svoje názory a diskutovať je o nich zbytočné,lebo takéto debaty väčšinou nikam nevedú.A mimochodom,som chalan
@drevolp Prečo by sa ľudia mali na niekom zhodnúť? Každý by mal voliť podľa svojho svedomia najlepšieho z možných kandidátov. V druhom kole, ak sa tam dostane Kiska a bude lepší ako druhý kandidát čo bude asi Fico tak ho ľudia budú voliť.
@james144 Takého nejakého názoru som aj ja. Voliť by mal každý prezidenta preto, lebo ho chce voliť. Nie preto aby volil absolútne kohokoľvek len nech to nie je Fico. To nám potom môže kľudne vládnuť aj Stalin, ak by žil. Také zmýšľanie ľudí sa mi vôbec nepáči.
myslím že naši pôjdu buď Kisku/Procházku/Kňažka, nevím..
ale! dneska nám prišiel do schránky čiernočervený letáčik s tým, že aký je Kiska zlodej, že okrádal ľudí a že má prepojenia na scientológov By ma zaujímalo kto to zmašíroval (a či je to vôbec pravda..)
Ale ja osobne by som ho volila, už len kvôli tomu, že má najväčšie šance poraziť Fica, čo si budeme nahovárať.. Aspoň aký taký odpor prejaviť (možno to tak bolo aj v prípade Kotleba x Maňka)
@p01nt Ja som ešte do včera uvažoval či Kiska, Procházka alebo Kňažko a v druhom kole nebudem mať problém zvoliť kohokoľvek z tých troch ale v prvom kole si môžem vybrať najlepšieho tak prečo to neurobiť?
Kedze su volby v sobotu co mi nevyhovuje tak neviem ci pojdem volit. Aj tak nemam kandidata dam iba tipos bingo so zavretymi ocami. Ibaze by mi niektory z kandidatov zaplatil aspon liter tak ho budem volit.
Kiska je zlodej - rabovač, Slovenského národa, zahráva si s ľudskou dôstojnosťou, kradne dušam poslednú nádej...a pritom sa cíti ako samotný Boh!
pozri si toto vídeo:
voliť určite pôjdem, príde mi blbosť kašlať na to veď ide o nás..Fica určite nie a Kiska..no neviem tvári sa ako spasiteľ sveta, nepríde mi to stopercentne dôveryhodné..
@zajkousko ty podľa jedného videa ideš usudzovať, že niekto je zlodej? podľa videa, ktoré má v tebe ZÁMERNE vyvolať tento pocit... voliť ho nebudem ale prečo doteraz naňho nebolo podané žiadne trestné oznámenie a nič podobne? odrazu je Triangel a Quatro špinavosť a pritom doteraz to nikomu nevadilo a nikto nerieši, že taký Triangel ma VUB banka teraz nee každého serie, že to mal Kiska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Najskôr Kňažka alebo Procházku
Ak sa nerozhodnem, tak voliť možno ani nepôjdem.
Kiska je zlodej prvej triedy a s Ficom dohovorený...
Niekoho, čo by som pred pár rokmi iste nevolil.
ale! dneska nám prišiel do schránky čiernočervený letáčik s tým, že aký je Kiska zlodej, že okrádal ľudí a že má prepojenia na scientológov By ma zaujímalo kto to zmašíroval (a či je to vôbec pravda..)
Ale ja osobne by som ho volila, už len kvôli tomu, že má najväčšie šance poraziť Fica, čo si budeme nahovárať.. Aspoň aký taký odpor prejaviť (možno to tak bolo aj v prípade Kotleba x Maňka)
Ale voliť určite pôjdem.
Kiska je zlodej - rabovač, Slovenského národa, zahráva si s ľudskou dôstojnosťou, kradne dušam poslednú nádej...a pritom sa cíti ako samotný Boh!
pozri si toto vídeo: