pozeráme seriály a filmy - alebo nepozeráme
A tak veď normálne - ja neviem, ideme von, počúvame pesničky, alebo sa ideme na jesť a potom pozerať film. Proste veľmi sa to točí okolo filmov a jedla.
tak napríklad naposledy som sa pri ňom učila tak silno až zaspal a kým sa zobudil som sa naučila viac ako za celý deň bez neho tak trávi voľný čas môj f :happy:
Zaklad je ze lezime/sedime v posteli. Mame pritom vacsinou zapnutu telku a rozpravame sa, tulime a vsetko mozne co sa da v postielke.. sem tam kukame film alebo serial, kukame si volaco na pc a vkuse jeme a spime a tak ucime sa ale moc nam to nejde ked sme spolu, alebo ideme von sa prejst no na to sme lenivi hlavne v zime.. a tak
Tu je to dobre, ze varit sa velmi neoplati, takze chodime von na ranajky, obedy aj vecere (samozrejme nie stale, mam aj svoj zivot . Night markety, prechadzky vonku, parky, sex, alebo mi cita po cinsky, pijeme whisky, ked sa trochu otepli tak budeme chodit na vylety k moru, alebo len tak po Taiwane. Tento vikend ideme do hot springs a niekedy cez tyzden/vikend paintball. Furt je cosi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A tak veď normálne - ja neviem, ideme von, počúvame pesničky, alebo sa ideme na jesť a potom pozerať film. Proste veľmi sa to točí okolo filmov a jedla.
(na hroznú trapošinu! )