Dnes do mojej blizkosti prisla osoba, ktoru som si hned vsimol kvoli jej voni. Potom si sadla do vacsej vzdialenosti, ale ten efekt nezmizol. Co to mohlo sposobit? Asi vonne predavkovanie, alebo pre tu osobu mozno an
heej tomu ver.... kokos.. som to cital aj ja ten ckanok o tej vonavke co ma vonu ako vagina ... heh.... haluz.....musi to bit super vonavka.. lebo ta vona(picky) je super ...
jezin ani jedno ani druhe...ale ta osoba sa proste necitila..to sa stava vtedy ked clovek pouziva stale tu istu vonavku uz dlhsiu dobu a proste si na nu tak zvykne, ze ked sa navonia,tak sa mu zda, ze to vobec necitit, tak sa navonioa znovu a znovu a znovu a ked sa uz konecne citi ide von a nas ostatnych moze porazit do toho smradu!!!
Tak o takej vonavke som zatial necital, ale ten jej vynalezca bol zrejme inspirovany Parfumom a este aj jednou starsou komediou, na ktorej nazov som uz vsak zabudol ale moze to byt fajn vonavka, zaujimalo by ma ci by ma ako muza takto navonana zena vzrusovala
a zaujimalo by ma ako vytvorili tu vonavku(picnu) podla jednej zenskej alebo kazda vonavka je ina.Si predstav ze by ti frajer kupil vonavku ktora vonia ako pica tvojej kamaratky humus..
Faktgood: jaj, tak sry, sme sa nepochopili, teda aspon ja som nepochopila teba ale sak nechapem, co si na mna tak vyletela, ze o co mi ide????...??...ale nehaj tak...mier
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Podla mna to bola vonavka ktora stala dost a holka chcela aby ju kazdy citil.Pri takej vonavke staci jeden strek xe ona si dala asi vaaacej