ony sú bežné, nie? že pre ženy a matky s deťmi... ale väčšinou tam sedím ja, lebo však vyzerám ako budúca matka s deťmi, je tam aj viac miesta a pekné nálepky
Jo ja tak isto som za..
... prečo by to v západnom svete akože nedávalo zmysel? Wtf?
Na nočných spojoch si myslím, že je to skvelý nápad!
...Častokrát mi nie je jedno keď sama idem v noci vlakom a v tých kupečkach vidím po mne hladne zazerať bárs aké indivíduá..
A keď tam ma holka stráviť noc... ja nehovorím že každý muž v nočnom vlaku ma chce znásilniť ale cítim sa oveľa lepšie a bezpečnejšie v kupečku s 3 ženami než s 3 chlapmi.. najmä keď plánujem si chvíľku pospať alebo čo ...
že vozne iba pre ženy myslím, že už môžme rovno zriadiť vozne iba pre bielych... apertheid rulezz inak v reále je úplne jedno kde kto sedí lebo to aj tak nik nekontroluje a slizký úchylák môže obťažovať ženy kludne aj v takomto akože vyhradenom priestore. Takže si myslím, že úplne si stačí sadnúť do open space vozňa a nie do kupéčka.
Už sa mi aj stalo, že ma prítomná dáma upozornila a požiadala o odchod z takého kupé. Ospravedlnil som sa, pozdravil a odišiel. Penis mi neodpadol a svet funguje ďalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Inak som za NE!!!! (zatial)
... prečo by to v západnom svete akože nedávalo zmysel? Wtf?
Na nočných spojoch si myslím, že je to skvelý nápad!
...Častokrát mi nie je jedno keď sama idem v noci vlakom a v tých kupečkach vidím po mne hladne zazerať bárs aké indivíduá..
A keď tam ma holka stráviť noc... ja nehovorím že každý muž v nočnom vlaku ma chce znásilniť ale cítim sa oveľa lepšie a bezpečnejšie v kupečku s 3 ženami než s 3 chlapmi.. najmä keď plánujem si chvíľku pospať alebo čo ...