Vraj som závislá od BIRDZ. ...Možno. Povedala som si, že sa vyskúšam...Vlastne som to povedala Kikuske1... Počas Utorka a Stredy bude kontrolovať či som online... Čo myslíte vydržím? ... Keď nie, má právo verejne mi vynadať.
ja som zawisla na nutele.. .ale birdz som tu kratko ale wažne ked nečo widim tak sa musim wijadrit aj ked sa w tom newiznaaM .ooo bože začiatok zawislosti
ja tu chodím také 2 týždne, a uz takmer ziadne ine stranky nenavstevujem len tuto, si pozrem maily a inak nic, no mozno to prerastie do zavislosti alebo ma to tu prestane bavit, ale inak je to tu super, takze neviem
Zial, aj ja som zavisly Birdz mi bezi vkuse ked mam zapnuty komp... a odpovedat na TSky sa snazim okamzite ako to len ide Ja by som dlho bez Birdzu nevydrzal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Napriklad vcera,som sa chcela ist okupat a nemohla som,bo stale sa naslo cosi,k comu som sa MUSELA vyjadrit
Veverica; Si zvedavá či to dodržím, alebo či mi vynadá?
Pawlo; Kto to kedy videl?
Azelko; Už som ti odpovedala v TS.
Už len do dnes polnoci
Lucia, zmením heslo...
Tom, nestaraj sa!