Isiel by som, ak by som mal na to dobry dovod. A tym nemyslim nejaky vynimocne dobry, len proste dobry Ze proste nie preto, ze neviem, co so zivotom, alebo ze ma do toho tlaci rodina alebo ze si myslim, ze s titulom sa lahsie zije.
teoreticky nikdy nie je neskoro sa vzdelavat. prakticky si viem predstavit natolko rozbity rozvrh, ze clovek sa okrem vysky nemoze venovat nicomu inemu a to je skoda.
keby mal den o 12 hodin viac a mala by som vyssi nazor o slovenskych vysokych skolach, tak by som isla
hihihi budem mat 25 a idem do tretieho semestra bc. stupna and proud as never .... jebte uz na vek prosim a uzivajte si troska zivota a mozností
a ako bolo spomenuté v externej moznost - mam spoluziakov a spoluziacky co maju rodiny, jedna je na materskej, dalsi ma po 50tke (a uz ma Ing titul) a este mamspoluziacku co jej tiahne na 40, ma 4 deti a je Ing a Phd a studuje zasa cosi ine a este styl akym to pises "ma vobec vyznam sa snazit ked mam AZ 22 ROKOV? alebo som doomed a vlastne mozem sa vykaslat na vsetko a pridat sa k drbnam na lavicke na sidlisku a potom si pozret panelak"
nestratiš nič .. skusiť to mozeš .. a spon nebudeš lutovat...vzdy lepšie 22 ako vahat a ist potom ako 30 ročná.. aj ked popravde dnes vyška nie je zárukou ničoho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
keby mal den o 12 hodin viac a mala by som vyssi nazor o slovenskych vysokych skolach, tak by som isla
a ako bolo spomenuté v externej moznost - mam spoluziakov a spoluziacky co maju rodiny, jedna je na materskej, dalsi ma po 50tke (a uz ma Ing titul) a este mamspoluziacku co jej tiahne na 40, ma 4 deti a je Ing a Phd a studuje zasa cosi ine a este styl akym to pises "ma vobec vyznam sa snazit ked mam AZ 22 ROKOV? alebo som doomed a vlastne mozem sa vykaslat na vsetko a pridat sa k drbnam na lavicke na sidlisku a potom si pozret panelak"
Mala som vela spoluziakov co zacinali aj v 26-27, do tych 25 byt prvak je este uplne ok.
ale nevidím na tom nič zlé