kazdy vie varit, a ak nie, tak vie aj tak, zoberie knihu, a ide krok za krokom, takze anketa mala zniet: ste lemry a neviete varit, alebo ste sikovne. ina moznost nie je.
@7 to je pravda ja viem varit napr parky vyborne :p a to som chalan. Ale vsetky baby vedia varit ked chcu, raz my jedna uvarila uzasne kuracie prsia na mede a ona varit moc nevedela
@14 no to jasne, ja s mojim Jurrym si tak niekedy zo srandy planujeme buducnost a sme tak rozmyslali o vareni,
a som tak zo srandy hovorila, lebo ja sa zasa do varenia nejak extra nehrniem sice to viem, ale nechce sa mi
ze jeden tyzden bude varit on a 2-hy ja
dobre ze?
@ed To nie je len obrazné, už som tak jeden hrniec takmer prepálila
Inak do budúcna dúfam že budem mať manžela ktorý bude vedieť variť a bude ho to baviť Ja sa pokojne podujmem na zatĺkanie klincov a vymieňanie žiaroviek (teda... nie som si istá ako by to dopadlo, ale určite lepšie než ja v kuchyni )
@24 stane sa každý nejak začínal .... ale inak pravda, je dobre keď vie aj chalan variť keď už nič iného, aspoň neumre hladom a keď je to pár, tak sa dá vypomôcť
Viem variť,aj piecť...najmä keď ma chytí ,slina, a v kuchyni strávim pol dňa..potom to máme koláčiky a obed a večeru a.. najradšej pripravujem jedlo na oslavy jaj to je šantenie Kuchárskych kníh sa však nedržím..prvé pokusy boli z kníh ale píšu tam po prvé malé dávky a po druhé mamka ma naučila každý jeden recept vylepšiť Takže mojou kuchárskou knihou bola mamka
@34 viem, ze si na VS
ale tak si myslis, ze kuchar, ked sa nauci na prijimacky nemoze ist na VS sice takeho nepoznam ale nvm, ja som nemala poriadne na strednej filozofiu kedze som mala ekonomicku a sla som na filozofiu
...ja hlavne také Gulášové jedlá Základ je ako na guláš len niektoré prísady mením podla chuti a vznikajú rôzne iné jedlá napr. ked zahustím* mliekom namiesto vodou tak vznikne perkelt ,ked tam dám kapustu tak vznikne segedín , niekedy mením druhy mäsa napr. do perkeltu sa hodí viac kurča ako bravčové ale obe sa dajú použiť a tak ...je dosť vela dalších možností ide hlavne o fantáziu
heh presne chyba moznost ze trochu tie zakladne jedla ako praženica ... ale samozrejme niet nad moje kucharske umenie ale nie robim si prdel to asi kazdy vie... ale chcem varit taze dufam ze nebudem ziadna nekucharska lemra
Ale tak s varnou kanvicou naaahodou zvladnem aj cestoviny ci spageti no a kedysi velmi davno som robievala uspesne aj krupicovu kasu a puding. A pocita sa, ked mama namiesi cesto? Lebo viem vykrajovat pernicky a vkladat ich do truby
@ems mas pravdu. navaril som jej zo sacku aj tak bo bolo maximum co som jej vedel navartit. strasne moc som ju lubil chcel som nieco navarit. viem, ze jej to nechutilo...ale tvarila sa, ze je to fajn.
intrakoovsku stravu- prazenicu, parky, chlieb s majkou a slavne cestoviny Ale napr pod dohladom som robila aj halusky a take veci ako obalit rezen a hodit na panvicu asi vie aj motovidlo. Ale inak som lavacka zatial do toho. Ale nauciim sa
mnooo troska viem ale tak ale ne moc toho ale tak minule som navarila obed a bolo to mnam ale tak kebyze musim varit asi by som vedela ale este mam casu nato
mno tak keby som si mala variť tak neumriem od hladu ale také že nedeľný obed to zrovna nie je /okey špagety, čaj a podobné veci viem a polievky mi nechutia tak sa ich neučím variť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
co varim priatelovi som uz pisali v jednej diskusii co tu bola
a som tak zo srandy hovorila, lebo ja sa zasa do varenia nejak extra nehrniem sice to viem, ale nechce sa mi
ze jeden tyzden bude varit on a 2-hy ja
dobre ze?
Inak do budúcna dúfam že budem mať manžela ktorý bude vedieť variť a bude ho to baviť Ja sa pokojne podujmem na zatĺkanie klincov a vymieňanie žiaroviek (teda... nie som si istá ako by to dopadlo, ale určite lepšie než ja v kuchyni )
ale tak si myslis, ze kuchar, ked sa nauci na prijimacky nemoze ist na VS sice takeho nepoznam ale nvm, ja som nemala poriadne na strednej filozofiu kedze som mala ekonomicku a sla som na filozofiu
*(mlieko s múkou namiesto mlieko s vodou)
» www.birdz.sk/forum/ake-prve-...