homosexuálov naozaj nemusím, nechápem, prečo sa musí väčšina z vás tak prijebane zženštelo správať, potom, že mi je z takých ľudí na tyku...bez urážky (ak sa to dá)
Nič proti, ale takí metroši a ružovučký takí tí „priteplenci“ sa mi hnusia. Ale keď je gay a je normálny, tak pohoda. Ale neviem o tom, že by som nejakého takého poznala.
neviem,mám rada normálnych chalanov..lebo chalan nemôže byť baba,proste je to také blbé..jednoducho musí to byť chalan,taký skôr chalanský a né zželštilý..mám na to nos
ale ako,tak zatiaľ s nimi nemňam moc skúseností,ale tak jedného poznám,ale to je nejaký mačací výrastok
@Pokerface2 Podľa mňa klameš. Je tu registrovaná prezývka na pokerface . Mesto, vek, dátum narodenia a dátum registrácie je ten istý s tvojim, len pohlavie je iné. To je až priveľká náhoda (na ktorú samozrejme neverím).
Vzhľadom na dané okolnosti, to, že si gay, ti neverím.
No a k téme:
Proti gayom nič nemám. Nijako mi to nezasahuje do života, takže nevidím dôvod, prečo by som mal do nich pičovať.
Nič proti homosexuálom nemám, sú to úplne normálni ľudia. Rovnako ako medzi heterosexuálmi sú medzi nimi idioti a tiež úžasní ľudia. A navyše... kto by mi inak pomáhal s výberom kabeliek, keď sú všetky kamošky niekde preč? *ROFL*
Hah....no bukvice mam rad . Ale vazne. Tretina mojich kamosov je teplych, a su to super ludia...imageovo su podobne na tom ako ja, takze to neni problem. Jedine ked sa slope vo velkej skupine a zacnu sa na mna priatelsky lepit .
Na mna by si co povedal ? Ak si teda odmyslime to ze milujem cisto zenske telo
A preco by mal niekto pindat ? Ved neposobis dojmom gaya. Dobre ho kopnes Cultami a mas po probleme....aj na mna inak casto pindaju ze som "pojebany buzerant", ze mam ist honit fotrovi atd.
homosexuáli sú normálny ľudia ako aj my len sa im páči ich pohlavie no bože a zato sa má zrútiť svet? náhodou sú to super ľudia a stokrát lepší kamaráti ako niektorý heteráci
sú to živí ľudia, ku ktorím sa budem správať ako k živým ľuďom a podľa toho ako sa oni budú správať ku mne. Ja by som s tým až taký veľký problém nemal a ani nemám, poznám viacero gayou a bisexuálov a čo má byť no bože? To je ich vec. Ja to nezmením a ani nechcem, len nech prosím oni nechcú zmeniť mňa lebo to by mohlo dopadnúť jediným, katastrofou.
@kissfish ... ale nie, nemyslim si ze slovensko je take liberalne... len mladi ludia zacinaju chapat svet
@wewo to asi nikto nema rad take echt vytocene buzny... fuj aj mne sa to nepaci... ale co narobis, aj taki su... ale normalny gayovia al bisexuali mi nevadia
Priatelia nehladajme problemy tam kde niesu vsetci sme rovnaky Ale kazdy clovek sa rozhodne pre to co je iba pre neho dobre. Kazdy znas ma svoj zivot vo vlastnych rukach! Preco pozerme na to s toho hladiska ze je to zle nic neni zle aby bolo este horsie. Len skusme sa pozriet na svoje chyby a nedostatky ktore by sme mali napravit aby sme mali pozytivne myslenie na dannu vec. Lebo viac si vsimame chyby inych ludi ktore nam vadia viac nez nase vlastne. Necudujme sa potom preco vznikaju nepokoje mozme si za to vsetci sami ze sa nevieme respektovat taky aky sme.
jaj ludia Pisete tu ze zatial ziadneho gay nepoznate... Ale ved vy ani mozno nemate potuchy ci napriklad aj vas dobry kamrat ci kamratka nie je homosexual... NEhovorim o ludoch na kt to je zjavne... hej je to divne ale tak oni za to nemozu...
Ako ten video klip co pridal zamidari je dost podla mna smiesny,a ubohy,ako kazdy je clovek a kazdy ma zdravy rozum a jak to on citi,ja som mal raz babu,a som si povedal ze to neni ono,a som zistil ze s chlapom mi to vjac vyhovuje, uz len ze par veci vje inak pochopit ako baba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale sú aj taký čo sú ako baby a to sú pupuši, a tých ja nemsuím
ale ako,tak zatiaľ s nimi nemňam moc skúseností,ale tak jedného poznám,ale to je nejaký mačací výrastok
ale normálbny chalan je v pohode, len že sa mu páčia chalani
ale ak je chalan gay a nedáva to tak fyzicky poznať,tak pohoda jahoda
a to všetko kvôli pavielovi rochnyakovi a atk...
ale sú aj normálni gayovia ktorý sa sparáajú ako muži
Ale normálny gay je v pohode, len sa mu páči to čo aj nám ženám Takže ako ja nič proti nim
su to taky ludia ako mi normalny???
Vzhľadom na dané okolnosti, to, že si gay, ti neverím.
No a k téme:
Proti gayom nič nemám. Nijako mi to nezasahuje do života, takže nevidím dôvod, prečo by som mal do nich pičovať.
Na mna by si co povedal ? Ak si teda odmyslime to ze milujem cisto zenske telo
nemám rád slovo bukvice ale milý názor od teba. som sa obával že sa to tu zas zvrtne na mega-urážacie fórum. čo sa ale ete môže stať
Inak neznasam ked na gayov niekto nadava. Je dost mozne, ze je to tym, ze tych ludi mam fakt rad, a ma to osobne uraza ked sa do nich niekto navaza.
Mrte mam rad ten typ humoru ktorym sa bavime. Uplne iny humor ako ked som dajme tomu so spoluziakmi.
nedopustim na nich...
nedopustíš?
tak to si ťa požičam ( ) keď bude mať zas nejaký kkt do mňa pindy -.-
no naživo si ma nevidel dosť gay správanie mám
ano vidíš tie ťažké boty to zachraňujú sak ono to láka že použiť ich
no jo ale kebyže som hetero tak by ma nesrali pindy že som pojebany buzerant
@wewo to asi nikto nema rad take echt vytocene buzny... fuj aj mne sa to nepaci... ale co narobis, aj taki su... ale normalny gayovia al bisexuali mi nevadia
chlapci z Right said Fred zistili, ze to nebol dobry napad