ja mám taký ten starý budík, čo strašne hučí a trieska o tie zvončeky. ale už aj ten ma zvykne nezobudiť ráno. ale ak viem, že niečo fakt musím, tak z postele vyleziem.
klasicky hnusny nokiacky budik a pud sebazachovy mi vacsinou nedovoli zaspat ...kazdu pesnicku ktoru by som si dala na budik by som zacala po par dnoch nenavidiet
Mám nastavený tón budíku na D. Landa - Zombice(maximálna hlasitosť). Som už na to zvyknutý a zobudiť ma to zvládne, potom zažnem svetlo, to ma trochu preberie...
Mala som svoju obľúbenú pesničku ale sa mi hneď zhnusila tak už si teraz dávam len tie srandy , čo sú v mobile nainštalované od začiatku a nemám žiadnu radu netreba riešiť vstávanie, proste stať a ísť ...ak začneš špekulovať ako sa ti nechce, bude to len horšie
Ja mam nastavene radio Slovensko a neznasam tam ked povedia dobre rano A budik mam nastaveny na siedmu ale vstanem tak priblizne o tristvrte na osem alebo o osmej A obdivujem ludi ktorym nerobi problem ranne vstavanie Mna vzdy musia hnat z postele.
no mojom som mala fuck that shit od combichristu málokedy nezobudilo .... ale teraz mám na mankynom samsungu či čo to je len taký ten rpednastavený ton...a to zobudí aj mrtvého!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
lenze nebudi msa na prvy raz...
budik mam 5:40 a zvoni mi kazde 4 minuty... vstavam okolo isestej, tak si dopocitaj
až sa mi to sprotivilo
» www.youtube.com/watch?feature=p...