Mne sa páči, že je tu vždy veľa možností kam vybehnúť vo voľnom čase- rôzne akcie nielen v baroch a kluboch, ale aj čo sa múzeí a rôznych inštitúcií týka. Takisto sa mi páči, že je tu veľa zelene, takže sa dá behnúť do lesa aj v rámci mesta
A aj
Mne sa najviac páči, že to tu stále žije hlavne teraz v lete, prejdem sa od moravskeho po hlavas a všade sú mladí ľudia, pivo, zábava a tak to je super.. paci sa mi, že policajti nie sú dementni idioti, páči sa mi, že je tu veľa možností na kultúrne vyzitie.. a páči sa mi, že je tu veľa parkov a tak.. a neviem Brno je proste super
ze tam neni na kazdom kroku bezkrky primitiv a kurva s napustenymi perami tak ako v BA, a clovek moze ist trebars aj do kaviarne v nakupnom centre bez toho aby bola plna tychto ludi ktori nanho cumia
furt tu máš čo robiť.
proste vždy vždy keď sa nudím, je to moja chyba, nie chyba toho mesta, je tam milión možností, krásne to tam je, ľudia sú super.
MHDčka funguje výborne. korčuľovať sa mam kde, dokonalú krčmu skoro hneď pod bytom, lacné pivo, aj borovičku majú vo veľa podnikoch.
lacná tráva.
no nemiluj to.
@alysia kebyže sa rozhoduješ tak napiseš v čom je Brno lepšie ako Bratislava a naopak podľa vás? Nie že v čom sa Vám Brno páči V takto položenej otázke nemá Bratislava podľa mňa hrať žiadnu rolu a teda prirovnanie k nej je úplne zbytočné
@efyks tak často si ľudia dávajú prihlášky do veľkých miest ako je Bratislava či Brno preto mi príde ten jej komentár v pohode
zbytočné prirovnanie k mestu ktoré je vzdialené od seba 1,5 hodiny vlakom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A aj
proste vždy vždy keď sa nudím, je to moja chyba, nie chyba toho mesta, je tam milión možností, krásne to tam je, ľudia sú super.
MHDčka funguje výborne. korčuľovať sa mam kde, dokonalú krčmu skoro hneď pod bytom, lacné pivo, aj borovičku majú vo veľa podnikoch.
lacná tráva.
no nemiluj to.
@efyks prečo úplne zbytočné? Kebyže sa rozhodujem medzi Blavou a Brnou, tak aby ľudia vedeli prečo je Brno lepšie
zbytočné prirovnanie k mestu ktoré je vzdialené od seba 1,5 hodiny vlakom?