podla mna, by to mal ten tvoj priatel pochopit,ked ho uistis,ze ste len kamarati od detstva,nikdy nic nebude a proste mu das najavo,ze on je ten pravy ktoreho si si vybrala...
Pomohol by aj rozhovor toho kamarata s tvojim priatelom,aby priatel pochopil,ake je to medzi tebou a tym kamaratom,ze nic nebude a ze ste len kamarati...
ja moc neverím na priateľstvo medzi ženou a mužom. a ak ano tak žena je lezbička alebo ten chlap je teploš.
vždy sa bud chalan zalúbi do tej nádejnej "kamarátky" alebo tá baba do "kamaráta".
No a teraz si predstav, že ten tvoj chalan by mal takú kamarátku s ktorou by si tak rozumel, stretával sa s ňou a bohvie ešte čo. To by ti nevadilo?? neverím to a ani neuverím.
nechat toho jedneho chalana a toho najlepsie kamarat si nechat. vsak ak si s nim velmi dobre rozumie tak preco to s nim neskusi? ja by som sa rozhodol pre kamaradstvo. laska je a zno odyde ale dobry kamarati su na veky
toho kamaráta...ten bol dávno pred jej priateľom a zostane dávno po ňom...sa poznajú dlhšie..je ťahšie zahodiť skvelé priateľstvo,než vzťah..hlavne keď on neverí jej...mno,asi tak..ale nie,že sa podľa toho tá baba rozhodne,bo to je iba moj názor
Bianca.., ak sa más rada, opustíš ho. minimalne mu to vysvetli- ze ak ta lúbi, nebude ti dávať na výber. nemá na to nárok. ak ťa pochopí, zostaň s ním, ale nikdy, opakujem nikdy, na teba nesmie naliehať, pretože si slobodná bytosť.
ja by som si tiez vybrala lasku... si predstav ze toho teraz nechas, najdes si ineho... ale normalnemu chalanovi ten kamos vadit bude (ziarlivost atd...) a aj toho nechas?? a zase dalsieho atd... ja som toho nazoru, co sa mi aj potvrdilo, ze skor "sklamu" kamosi ako partner. kamosi sa rozlietaju a ty prides na to ze si sama... nemyslim ze rozlietaju akoze sa na teba vykaslu, ale jednoducho dojde doba na to ze sa rozbehate kade tade... aspon u mna to tak bolo, skoncila skola a kazdy si siel svojou cestou. som s nimi v kontakte, ale nie je to to co byvalo... teraz dakujem ze som vtedy priatela nevymenila za kamosov... moj nazor
podmienky ti nemoze (teda nemal by) davat ziaden chalan ak vam to ma fungovat... teda myslim take vazne podmienky ako tato, ale ty si tiez zvaz ci ti ide o vztah alebo o kamaratstvo. ak ti ide o kamosa, svojho priatela radsej nechaj lebo ho len zavadzas a to zas nieje pekne z tvojej strany... no pacilo by sa ti keby sa ti promenadoval pred nosom s nejakou babou??
ved je to len kamos tak co robi ten chalan problemy?!...ak by tu babu lubil tak by mu to nevadilo tak moc....a potom...myslim,ze taketo kamarststvo je pevnejsie ako nejaka chvilkova laska,ktora pominie...vybrala by som si kamarata...urcite
mal by respektovat jej priatelov...ci uz su to baby alebo chalani...a ak je v tom ziarlivost...no neviem neviem...ziarli na kamosa?co by vyvadza ak by to nebol len kamos?
Podla tvojho veku predpokladam ze ten tvoj "byvaly" ma tak maximalne 16 a v takom veku od chalanov vela cakat nemozes. "bud hento alebo tamto", takto "riesia" situacie jedine kokoti, a/alebo male deti..
ja som za KAMaRATOVSTVO na 1,mieste cize by som si to vedela vybrat , ale keby mal moj chlap nieco proti mojim kamaratom tak ho poslem do riti , lebo ja neznamna len ja ale pepa+okolie (rodina , priatelia , skola) a to vsetko musi mat rad nie len PEPU som rada ze som zase nepomohla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Pomohol by aj rozhovor toho kamarata s tvojim priatelom,aby priatel pochopil,ake je to medzi tebou a tym kamaratom,ze nic nebude a ze ste len kamarati...
proste mu povedz ze nie je mozne splnit taketo ultimatum,bud to pochopi,alebo ti nestal zato...
vždy sa bud chalan zalúbi do tej nádejnej "kamarátky" alebo tá baba do "kamaráta".
No a teraz si predstav, že ten tvoj chalan by mal takú kamarátku s ktorou by si tak rozumel, stretával sa s ňou a bohvie ešte čo. To by ti nevadilo?? neverím to a ani neuverím.
takže pochopte aj jeho
ak priateľ nie je natoľko rozumný a ohľaduplný, aby chápal moje kamarátstvo, tak nie je vhodný na to aby bol mojim priateľom...
a tak som aj spravila..ak ta naozaj lubi tak potom nema mat s tým problem iba ak je taky ziarlivy ako pes tak tomu chapem.
a mozno sa len boji ze pride o teba tak preto ti to navrhol
Smutny, čítaš mi myšlienky, ktoré sa ja neodvážim pred ním vysloviť.
Ale asi to urobím... keď nájdem dosť odvahy.
Môj hm,, teraz už bývalý miláčik nechcel pochopiť, že také pevné puto aké spája mňa s kamošom sa nedá len tak pretrhnúť.
A myslím si, že chalani v mojom veku ešte nedokážu vytvoriť si pevný a trvalý vzťah.
Česť výnimkám.
Ona si totiž vtedy vybrala kamaráta z dectva, ale medzi časom si uvedomili že čo medzi nimi bolo, nebola len kamarátska náklonnosť.
Poznám ju lebo bývame v jednom bloku a sme kamošky.
Luca...zabijem ťa
Ako ho teraz nazves?
Priatel?
A Kristi, viem že ma nezabiješ... Kto by ti robil garde?