Caute, mám takú menšiu dilému, ako vacsina deviatakov sa v najbližšej dobe zaoberám výberom školy...Chcem ísť na bilingvalne gymnazium ktoré je ale vzdialené od mojho bydliska dosť daleko, čiže by som musela byť na intráku a tým paodm sa asi vzdať všetkýc
no ja by som si asi skor ten pohodovy zivot bez obmedzovania vybral ...ak ta bavi anglina a aj ti ide, tak by si sa ju slusne mala naucit aj na normalnom gympli ale je to naozaj na tebe
asi tak nejak...sice som to neprecitala cele...ale urcite na intraku neni ziadne obmedzovanie a tak....robis si tam co chces...a mas monzo viac volna ako ked dochadzas a pol dna stravis len v buse alebo inom doprevnom prostriedku....sama som na intraku a mozem ti ho len odporucit...tolko srandy a novych veci nezazijes doma anji keby si bola cele vecery vonku....a aj keby ti prislo byt o 9 vecer na intraku....ten cas tam ujde strasne rychlo a ani sa nenazdas je koniec roka...takze urcite sa intraku neboj..je to perhfektna vecicka.. novy ludia zazitky....a celkovo novy zivot....keby som si mala vyberat este raz skol urcite by som si znova vybrala tuto...aj z intrakom a vsetkym co prinasa...jednoducho moj intraacik luuubim..
Moja spolužiačka chodí so mnou, na "gymko do KE" ( a býva v Herľanoch, Druhý býva v Bardejove a dochádzajú každodenne, pričom nemám pocit, ani som od nich nepočula, že by ich to nejako obmedzovalo.
Lenze vies mne nejd eo to zeby som bola uz o devaitej na intrakue lenze z rozpravania viem ze proste na intraku mas volno len urcitu dobz, v urcity cas musis byt na intraku, a nemozes si ist kedy sa it zachce kde chces...napriklad tu doma, pridem zo skoly, idem na trening pridme domov ucim sa a ked s ami chce idme vonku alebo si idme pobehat na mapu...a proste cely dne si riadim sama tak aby som vykompenzovala sport ja skolu aj zabavu...a tam to takto sithat nebudem moct...respektive sport rovno mozme hodit do kosa...
ja som isal na bilingvalne gymko z osmicky a odporucam to kazdemu... na intraku to nie je ziadna vyhra ale mam uzasne spolubyvajuce ktore by som nedala za nic... neviem ako sa to tym vychoskam podarilo, ale zadelili nas fakt dobre... ... co sa tyka skoly je to na dost vysokej urovni a mam moznost ucit sa anglictinu od americanov, takze je to to najlepsie co moze byt... za den mam 4 krat anglinu a na normalnom gympli by som mala mozno 3krat za tyzden... no neviem, rozhodni sa sama, ale bilingvalne gymko odporucam fakt kazdemu kto aspon trosku hovori po anglicky...
ja som tiez na bilingvalnom a je to fajn. na intraku niesom byvam s otcom ale baby z intraku vyzeraju velmi stastne cize ja by som rozhodne na ten gympel ved behat aj tak nebudes cely zivot skor zuzitkujes tu anglictinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Nechcem robiť zlé meno, ale košické b.g. ..Poznám ľudí, čo tam chodia, aj osobu, čo tam učí.A vážne neodporúčam.