Prosim o pomoc. Ktore by ste si vybrali? Ktore su dobre v cudzine a ktore v SR/ČR? Aka je ich narocnost? Ktere pripravia na prax?
1) STU-chemicke inzinierstvo
Popozeraj si na stránke fakulty profil absolventa pre danný odbor a najmä vyučované predmety, prípadne Informačné listy k predmetom (ak nimi disponujú) a na základe toho sa skús rozhodnúť.
Ak nemáš nadľudskú imunitu alebo pokazenú termoreguláciu, netrep sa na STU, v tej skurvenej budove je celú zimu pod nulou vnútri, na hodinách sa sedí v kabátoch a vonku je v skutočnosti teplejšie, keď sneží ^^
Za ten jeden absolvovaný semester (13 týždňov) som bola päť- či šesťkrát nachladená.
@11 najlepšie popisana STU;ešte k tomu dodat zbytocne predmety,blbe predmety na ktorych ta jebu,a ucitelia,ktori sa ti smeju,ze aj tak urobia take testy len aby ste ich nespravili.V zivote by som tam uz nešiel.
Jedine kvoli ludom,ktorych som tam spoznal,to je jedine pozitivum,a super intrak
a taktiez som bol milionkrat chory,a do toho sa ucit atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@kushi Preco nie VSCHT?
za 5min mam toto
» www.profesia.sk/praca/henkel-sl...
» www.profesia.sk/praca/strojirny...
pre absolventa
» www.profesia.sk/praca/grafton-r...
s tromi rokmi praxe
» www.profesia.sk/praca/grafton-r...
s 5 rokmi praxe
pozri si o com su, co by sa podla predmetov mohlo hodit a vyber tak ...
a @mimi888 ma tiez pravdu
Viete niekto nieco o materialovej chemii?
Za ten jeden absolvovaný semester (13 týždňov) som bola päť- či šesťkrát nachladená.
Jedine kvoli ludom,ktorych som tam spoznal,to je jedine pozitivum,a super intrak
a taktiez som bol milionkrat chory,a do toho sa ucit atd.