Ahojte, mamina potrebuje mobil. Dual SIM najlepšie okolo stovky cena. Smartfony v tejto cene asi nie že ? Tie by neboli dobré asi ? Rozmyšlala som nad nokiou ashou 302 ale neviem. Ďakujem vám za rady vopred
@sheily daju ale nie su nekvalitné? Že začnu sekať, alebo materialovo a tak ? Ona nema velke požiadavky, len aby jej dlho vydržal a tak klasika taky priemer
tak vieš keď si tam niekto naištaluje tristo hier a aplikácii jasné že mu to bude sekať... ale pokiaľ ho potrebuje čisto na bežné úkony ako je telefonovanie, smsky prípadne internet tak myslím, že by to nemal byť žiaden problém.. na druhej strane treba rátať s tým, že ani drahý smartfón poväčšine nevydrží dlhšie ako 2-3roky, teda podľa mojich skúseností..
napríklad prvý čo mi našla alza.sk » www.alza.sk/prestigio-multi... je podľa mňa v pohode, prestigio nie je zlá značka, kamoška ho má..
normálne tam choď, naklikaj si nech to má dual sim a do 100 eur a vyhodí ti dosť telefónov, určite sa tam nájde aj nejaký normálny
Popozeraj značku " Prestigio " oni majú skoro všetky Dualky.. Vela muziky za málo penazí.. a rôzne velkosti.. Pre technicky menej zdatného ako stvorený
Na Prestigio sa moc nespoliehaj. I ked .. pre babku vpohode. Ale aj ich vlajkove lode su shity. Neodsudzujem to kvoli cine a pod. .. vykonovo su telefony fajn, hardver je super, cena tiez. Ale take nedostatky ako, ze jeden z ich naj telefonov ma mizerne spravenu GPS, ze nedokaze lokalizovat presnejsie nez na 100m? Nepouzitelne. A dovod? Usetrene peniaze na GPS antene, ktora je mala a signal je uplne na nic. Aj s pomocou AGPS je lockovanie satelitov ubohe a v reale ja navigacia nepouzitelna, pretoze presnost umiestnenia je asi taka, ze raz si na dialnici, potom 1km vedla na poli, o 2 sekundy si v inom meste a pod.
Akurat som sa rozhodol, ze uz 3tia reklamacia tohto, kedze to nevedia vyriesit (vpodstate nemaju ako), ziadam peniaze spat a uz ma zajtra caka normalny telefon.
a hej alza.sk je drahá, ale je tam dosť široký výber, hodnotenia používateľov a tak, čiže na základe toho len vyber telefon potom to hoď do heureky a najdeš ho aj lacnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Okolo 60 € to majú v Tescu.
napríklad prvý čo mi našla alza.sk
» www.alza.sk/prestigio-multi... je podľa mňa v pohode, prestigio nie je zlá značka, kamoška ho má..
normálne tam choď, naklikaj si nech to má dual sim a do 100 eur a vyhodí ti dosť telefónov, určite sa tam nájde aj nejaký normálny
Alza je zbytočne drahá
Akurat som sa rozhodol, ze uz 3tia reklamacia tohto, kedze to nevedia vyriesit (vpodstate nemaju ako), ziadam peniaze spat a uz ma zajtra caka normalny telefon.
» www.fony.sk/clanky/6237-son...
do stovky sa dá zohnať ...dual