asi by som ťa vysmial...ale keďže sa bavíme čisto teoreticky tak končatinu určite nie keďže tám sa nachádza tepna - skôr prst, najlepšie malíček na nohe...
a nabudúce budem čítať komenty nadomnou... nevedela som že to už napísali tak ešte snáď vyrážku, tú trošku bolesti by som vydržala... ale nik nepovedal že nemoźem to čo už bolo
@socrates slubujem že nikomu nič neodrežem.mna len zaujimalo ktoru čast tela by ludia obetovali.
@sugy1 proti gustu žiaden dišputát... ale tak pre mna zelený !
@veroniques ale no nemyslite si že som nejaký masochista, alebo nastupca Jingsawa ale tak mna len zaujimalo ktoru čast tela by ste obetovali kebyže vám NIEKTO (nemusim to byť ja , také ničo povedal. nedajbože..
kebyže mi povieš, že mi odrežeš nejaku časť tela ...tak ti taku prijebem ....že sa ti polka tela napichne na ostnaty drot ...a tvoju druhu časť by zaživa žrali dive nenažraté psy !!
@cicatrix nie som si isty, ci si si niekedy videla vlastne male pysky... ci sa to teda vobec da. no kazdopadne - ono to bolo navrhnute tak, aby sa to pacilo primarne muzom
@cicatrix ugh WTF? ja viem, kde su pysky, ako vyzeraju, aj ako sa povedia po latinsky, toto skutocne nebolo nutne. a prave preto som sa pytal, ci mas "netopyra". ak hej, tak chapem, ze to chces upravit, hoci ta mozem ubezpecit, ze chlapi toto fakt nejak extremne neriesia
@antifunebracka ty si sa vyjadril pochybovacne, ci som to vobec niekedy videla. tak mi prislo divne, ako som to mohla nevidiet, nevsimnut si. netopyra nemam, ale vekom sa kazda moze k nemu dopracovat. preto by som si ich dala odrezat hned a cele, aby som nedajboze netopyra nikdy nemala. ja si myslim, ze muzi to sice neriesia, no uz som pocula mnohe posmesne nazvy a historky, cize by som nepovedala, ze im to je uplne lahostajne.
@cicatrix hej, ale preto, ze 1k su male zakryte velkymi a 1k rastu na takom mieste, ktore si podla mna zena nemoze vidiet bez pomoci zrkadla (teda aspon mam taky pocit, urcite sa o tom nejdem hadat). ale odrezat si ich... to je strasne chore. rovno si odrez aj prsniky, tie ovisnu KAZDEJ zene
@antifunebracka zjavne sa v tom uplne vyznas. ale poviem ti, ze to vidno je aj bez zrkadla a co je zakryte sa da odkryt. ale si chlap, cize si to nevies predstavit. a odrezat si ich nie je ziadna novinka, na celom svete podstupuje zeny tento zakrok v mene "krasy". a na prsia sa robi plastika tiez, aby neovisali, lenze tam sa neubera, ale doklada.
@cicatrix ok, odrez si ich teda a daj si aj silikony aj botox do pier a xichtu a tes sa, ze ked budes stara babka, nikto sa ti nebude smiat. toto je fakt konecna uz, amen tma s tebou
@antifunebracka myslim, ze prilis dramatizujes. nikde som nikdy nepovedala, ze si ich idem dat odrezat. len pisem, ze keby museli nieco odrezat, tak toto by mi nechybalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
A asi ucho, to by sa dalo zakryť a možno by som aj ja raz bola na 9gagu ako van Gogh.
mozes mi odrezat vlasy Ale mas cas len do zajtra 11:00, potom to zverim kadernicke
feels like jigsaw?
@smartboy
@socrates slubujem že nikomu nič neodrežem.mna len zaujimalo ktoru čast tela by ludia obetovali.
@sugy1 proti gustu žiaden dišputát... ale tak pre mna zelený !
@veroniques ale no nemyslite si že som nejaký masochista, alebo nastupca Jingsawa ale tak mna len zaujimalo ktoru čast tela by ste obetovali kebyže vám NIEKTO (nemusim to byť ja , také ničo povedal. nedajbože..
malíček
na
nohe
asi