aha, som jediný, koho to zranilo ked som mal cca 9 rokov, tak mi vybuchol v ruke piko pirát. to ma bolela ruka, ale nestalo sa mi nič. a ked som mal cca 10 rokov, tak mi vybuchol v ruke dlhý, zelený pirát. to mi až vyvrátilo kožu na prstoch, tak, že mi bolo vidno mäso. dosť nechutný pohlad. išli sme na chirurgiu a chceli mi to zašiť, ale kvôli tej vyvrátenej koži to nedokázali. tak mi to len nejako obviazali alebo čo. a vtedy som myslel, že mi to nechá aj trvalé následky, ale absolútne nie. dnes už úplne vážne ani neviem, ktoré prsty som to mal obviazané. regenerácia ľudského tela je úžasná.
včera som po prvý krát hádzal, spočiatku dobre že nie s pinzetou som zapaľoval, a potom aj tri naraz a zabával som sa riadne , 200 petárd ktosi nám dal tak ich trebalo vypáliť
a ešte tie veľké čo keď buchnú, tak to počuť na celé mesto, v tuneli bola sranda nó, trochu som podeckárčil
Vybuchla mi v ruke mega. Odpočítavali sme a hádzali ich tak aby vybuchovali vo vzduchu....hold táto vybuchla skôr. Držal som ju našťastie za úplný kraj Trochu mi pískalo v ušiach a na prsty som mal dosť popálené. Zostali mi z toho drobné jazvičky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Radšej nehádž a neskúšaj šťastie.
a ešte tie veľké čo keď buchnú, tak to počuť na celé mesto, v tuneli bola sranda nó, trochu som podeckárčil