Nerozumiem moc otázke keby som na návšteve u priateľa mojich rodičov a vyhodil by ma, alebo keby mám rozvedených rodičov a bývam u mamky a jej priateľ by ma vyhodil?
Ak prvé, tak s radosťou odišiel, ak druhé, tak s radosťou odišiel bývať k druhému rodičovi.
Úprimne? Tohto som sa bála. Že si otec nájde zlú ženskú. Dopriala by som mu dobrú ženu, nechcem aby bol osamelý ale keby si našiel volaku fúriu to by bolo zle.
@xcx damn, tak to neviem. To jedine nejak nahovoriť svojho rodiča aby sme nebývali u tej osoby, ale predpokladám že rodič je skôr na strane tej osoby než tvojej no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ak prvé, tak s radosťou odišiel, ak druhé, tak s radosťou odišiel bývať k druhému rodičovi.
Úprimne? Tohto som sa bála. Že si otec nájde zlú ženskú. Dopriala by som mu dobrú ženu, nechcem aby bol osamelý ale keby si našiel volaku fúriu to by bolo zle.