neviem či tu už takéto fórum bolo ale ma napadlo že ako je vyhladávanie podla nicku užívatela ktorý si založil diskusiu alebo vyhladávanie podla názvu diskusie či by sa nedalo spraviť aj niečo také ako je vyhladávanie diskusií do ktorých som sa zapojila a
Podla mna je to velmi dobry napad. Tiez by som nieco taketo potreboval. S tempom akym sa tu tvoria nove diskusie a s mojou chronickou potrebou vyjadrit sa takmer ku vsetkemu by sa mi takato moznost naozaj hodila
podla mňa by to bolo fakt len prospešné lebo ak aj niekto zareaguje práve na váš komentár a vy sa už nevrátite do toho fóra tak sa nemôžete brániť alebo na to reagovať jednoducho,.,., som rada že aspon niektorí si myslia že je to good nápad,.,.
12. Natali842: Ja mam velmi kladny nazor na to Usetri to kopu casu, bude to ovela pohodlnejsie a vobec...ja som sem ten link dala len pre to, keby si chcel niekto precitat
13. mno ved jasanko diky teda ale fakt som xela nech sa to dá zase do povedomia a vôbec vedieť aký je na to názor lebo hentú diskusiu som vôbec nenašla tak sorry že som založila ďalšiu aj ked už taká je :´(
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.birdz.sk/forum/forum.php...