Pre mňa je to už na porazenie, týždeň hmla mrholenie a teploty niekde medzi 0 až 5 stupňov. Absolútne bez slnka už dobré 2 týždne (plus k tomu tma už o piatej) a bez veľkej nádeje na zmenu v blízkom čase smerom k Vianociam. Samozrejme píšem to pre nížiny západného Slovenska, viem, že na horách máte aj slnko a aj pod snehom. Ale skoro každý rok takéto isté ponure počasie pred Vianocami a neraz sa ťahá už aj na začiatku zimy, ako napríklad tiež vlani.
@kosmiklove Tak teplo si predstavujem inak. Ak už nemá byť zima nech sú Vianoce ako v 2013, vtedy bolo na Štedrý deň slnko a 12 stupňov sa dalo ísť aj na túru. Ale toto je ten najväčší odpad počasia čo môže byť a je tu rok čo rok často dlhé týždne
Nevyhovuje, ale moc nechcem sneh, ľad a mráz, z čoho by bolo zas vlahy a malo byť na zimu prirodzenejšie ako teplo a sucho. Ja hlavne to sucho nechcem, teplo môže byť aj do 25 stupňov, čo je pre mňa pomerne prijateľné a o.k.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov