čo ja viem, prídem si aj so svojím životom v pohode. alebo to tie normálne veci v živote, ktoré sa dejú každému, nazývate vyjebávaním a plačete nad sebou?
Myslim ze zatial sa mi poriadne zivot zatriasol tak 3x, ale za vsetko si z urcitej casti mozem sama, keby som bola vnutorne silnejsia, tak mohlo byt vsetko v pohode.
Dá sa to tak nazväť pre porozumenie sa, ale ja by som to nazvala, že si to robím sama, lebo je to presnejšie a nechcem to zvaľovať na život, lebo...no. Proste chcem veci, na ktoré nemám alebo v nesprávnom čase, na nesprávnom mieste a potom som sklamaná...
nie, život so mnou ešte "nevyjebal", mám sa v podstate strašne krásne - rodičia síce na mňa kašlú ale aspoň po materiálnej stránke mám všetko čo chcem. mám super mozog, čo sa dokáže vynájsť v každej situácii, a takmer fotografickú pamäť, a vzťah ktorý by mohol byť dokonalý keby som nemala takú hnusnú povahu.
v podstate mám pocit že je mi príliš dobre na to, aký hnusný človek som a čo by som si občas zaslúžila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
ja už aj som, lebo on si stále nedá pokoj, ale ja už to všetko doradu beriem ako challenge.
"Nerob druhým to, čo nechceš, aby iní robili tebe!!!"....
jednoznačne sa ti všetko to zle vráti 3.násobne...
ale človek je už taký, keď mne zdochne koza, susedovi nech zdochnú dve ...
tak čo potom dobré čakať od života, že jo
filip
Myslim ze zatial sa mi poriadne zivot zatriasol tak 3x, ale za vsetko si z urcitej casti mozem sama, keby som bola vnutorne silnejsia, tak mohlo byt vsetko v pohode.
najviac vtedy,ked si myslím,že už je všetko OK a som šťastná..
@shooty popravde nie si sám čo si zvyká
@demoniqangel ja som mala podozrivo fajn doteraz. A ani som sa nenazdala a už to aj začalo
@sapphirizing to je tiež pravda, ale keď chce človek len pomôcť, skončí nakoniec ako ten s tým najsamhorším úmyslom
@wolskeoko to je už čo keď si to aj priznáš, ale zase na druhej strane je fajn, že si si toho vedomí
v podstate mám pocit že je mi príliš dobre na to, aký hnusný človek som a čo by som si občas zaslúžila.
ale aj na tej povahe už pracujem