dneska sa mi podarilo konečne napriek všetkým nástrahám dopraviť z jedného takého vymenného pobytu a chcem sa spýtať či ste už aj vy niekedy takto boli niekde v rodine..či sa vám to pačilo alebo radšej kaprovať v nejakom hoteli?...
ja som tak mala doma nemky a raz som bola u nich. akože, všetko super, len to jedlo tam majú najlepšie na svete, pijú len miešané drinky a nútili ma hovoriť po nemecky. kamoška tam bola pol roka a robili jej to isté! dokonca si nevedela zapnúť nohavice, keď odtiaľ odchádzala
Minulého roku som bola vo Francúzsku Bývala som v roine a potom boli oni v septembri na Slovensku Nehovorím že mi tam bolo zle ale domov soms a strašne tešila
Zo strednej sme boli na stáž(v podstate výmenný pobyt) na severe fínska. Bývali sme ale na intráku(ak si predstavujete nejaký slovenský intrák tak to ste mimo vyzeralo to skôr ako apartmán) a bolo to super. Teda nepoznám veľa ľudí čo už videlo polárnu žiaru
a všade mali sauny(aj na intrákoch, škole, telocvični, plavárni v domoch no proste všade) a ku všetkemu pili mlieko(od rýb po cestoviny a sobie mäso proste ku všetkému) Proste iná krajna...len mi vadilo že nemajú kopce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
aj sebe ...
by som teiz chel sit len akosi ani neviem akos a k takemu pobytu dostat ..
a ja by som sasi radsej bol vhoteli ... mam trocha pranoiu a strach z cudzich ludi