co keby sme si spravili novy jazyk.. ..uletene?... ..ja viem..ale ak ste vymysleli nove slovo tak napiste co to bude....ja neviem napriklad rinqua=slivka ..je to hovadina ale mozu vzniknut haluzne slova..
uff blaznii ani ale v podstatee... ano my mame niekedy take nazvy jedno dievca si raz chcelo kupit zmrzlinu cookies a povedalo: ja chcem tu čúkis tak odvtedy to pouzivame na nieco sladke
ja to robím bežne..nové slová...ale to skôr nedopatrením...niečo chcem rýchlo povedať alebo sa mi jednoducho domoce jazyk a vzniknú bludy ako napr: SAKAREJKA(samozrejme), muhahoizmus(filozofický smer... slight_smile:, umbleble(buď ticho) atd atd...sakarejka sa stala náhodou veľmi obľúbenou
poramanč - pomaranc, kiki - cukriky , ofajč - ked vas niekto poriadne oklame/odrbe, ojebabrat - oklamat, Alfred - sprcha ... ummm a mnoho dalsich, mozno ma napadnu neskor... aj tak, najlepsi jazyk sa sklada zo slov "ono, hento, oné..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Teda:
Adsfklj sdlkjfa ôlke wr asd ewkj rwelkj wer?!
Preklad:
To uz fakt nemas nic lepsie na praci?!
kepuc - kecup
(to je ) asa - konecne xD