a potom keby mam cas tak mozno genetika , napriklad vyuzit gen mysi(alebo inych hlodavcou) na to aby cloveku rastli stale zuby a uz nepotrebova protezu a podobne....
@faino ja som nikdy nemal opicu zalez na tom ako pijes.
ale inac uz jeden anglican vymyslel volaku latku co ti pomoze pri takychto veciach, len sa zakazala, lebo to ovplyvnuje aj alkohotester. ale inac to bolo zdraviu uplne nezavadne.
@somdebilka na takych veciach pracuje uz velmi vela ludi, ale to neznamena ze by som nemohol aj ja kazda takato vec sa da vyuzit tolkymi sposobmi ze este ani nevedia ani polovicu z toho coho je to schopne a su si toho aj vedomy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a potom keby mam cas tak mozno genetika , napriklad vyuzit gen mysi(alebo inych hlodavcou) na to aby cloveku rastli stale zuby a uz nepotrebova protezu a podobne....
ale inac uz jeden anglican vymyslel volaku latku co ti pomoze pri takychto veciach, len sa zakazala, lebo to ovplyvnuje aj alkohotester. ale inac to bolo zdraviu uplne nezavadne.
musim ho skontaktovat
ja som vynasiel elektriku a nechvalim sa..
Láskomer.