Ahojte chcem sa spýtať hlavne ľudí ktorí majú skúsenosť s vypadávaním vlasov vo veľmi skorom veku. Mám 19 rokov a reálne sa mi začína tvoriť na vrchole hlavy plešina (tam kde končí cestička).. je reálne možné aby na takom mieste znova začali vlasy rast?
U žien to myslím nie je problém. Teda, nepodarilo sa mi ešte vidieť dievčinu s plešinkou. U mužov je to skôr problém, ale to súvisí aj s genetikou a tam je márny aj kofeinový šampón. Ale nestresovať sa, pokojne žit je asi najlepší recept na to.
to by som riesil asi s lekarkou ak sedi ze si zena, u zien funguje vypadavanie vlasov inac ako pri chlapoch a mari sa mi ze to vacsinou poukazuje na to ze coskaj neni dobre
Ako hovorí @5 u chlapov je vypadávanie vlasov relatívne normálne, u žien to môže (nemusí) značiť problém. A tiež pre ženy je skôr typické rednutie vlasov po celej hlave, nie vypadávanie na jednom mieste, takže isto zbehni za lekárom.
No skus zmeniť vlasovú kozmetiku a skrat si vlasy... A zo stresu ti môžu vypadáva vlasy.. Čiže vlasová kozmetika prírodná najlepšie bez chémie... A lekár
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov