častokrát nevypínam ani comp. a starý notebook čo mám na poličke a spravil som si z neho testovací server som nevypol už asi tri mesiace, ak správne počítam.
U polovičky áno, ale len preto, že predlzovacka má svetielko a to vadí jednému členovi jeho domácnosti
U nás to máme všetci na haku router je v mojej izbe a pre istotu sa ho nik nechytá... my ske aj tak všetci väčšinou non stop online
a fakt strašne namáhavé dať kábel do zásuvky keď prídete z roboty...zoberie vám to neuveriteľné 2 sekundy A neviem koľko elektriky taký router ťahá, možno naozaj malinkaté minimum ale aj tak sa tá elektrika zbytočne ťahá.. @james98 kukni obrázky v @24 Otec sa nebojí bezdôvodne a BTW wifi vlny zabíjajú spermie a rodičia možno ešte do budúcna plánujú niečo stvoriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
takže by to bolo ohromne praktické
čiže od raného detstva som ho sledoval takmer každý deň čo som bol doma a zrazu bum štyri mesiace som nevidel a nechýba nó
a čo keď sa v noci zobudím a bude mi ho treba?
a to mu nevadi ze x susedov okolo (teda ak byvas v bytovke) ma zapnute wifi? to jedno vase zapnute naviac.. je tam toho..
U polovičky áno, ale len preto, že predlzovacka má svetielko a to vadí jednému členovi jeho domácnosti
U nás to máme všetci na haku router je v mojej izbe a pre istotu sa ho nik nechytá... my ske aj tak všetci väčšinou non stop online
@james98 kukni obrázky v @24 Otec sa nebojí bezdôvodne a BTW wifi vlny zabíjajú spermie a rodičia možno ešte do budúcna plánujú niečo stvoriť
a inak sme stale cela rodina na nete
nech rozmyšľam jak rozmyšľam, žiaden racionalny dovod neexistuje