Čo na vyrážky ? Neviete poradiť ? Tí, ktorí majú s nimi problém .. Nejaké mastičky alebo niečo "domáce".. Pleťové masky alebo niečo čo Vám pomohlo ? .. Myslím že to bude pubertou. No nikdy som vyrážky nemala ... okrem tých normálnych sú to väčšinou len ti
o tom mede som čítala.. takú nejakú masku s medom a inými vecami som si dávala no nič moc.. :/ A to antibakteriálne mydlo .. neviem čo to je a tak, v lekárni alebo niekde v drogérii kúpiť ?
Záleží aj od toho, akú máš pleť. Ja používam Vichy pleťovú vodu a hneď na to anti-akné krém a už po jednom umytí, keď si to dáš večer na tvár, už ráno vidím dosť slušné rozdiely. Je to avšak aj primerane drahé, no dosť veľké a dobre dlho to vydrží. Samozrejme, nie u každého to bude fungovať rovnako. Lebo mne žiadne pleťové domáce masky nepomohli nikdy.
Možno by si bolo treba uvedomiť, že na tvári a celkovo pokožke sa odzrkadľuje vnútorný stav organizmu.
Takže sa skús zamyslieť aj nad jedálničkom, či nejedávaš niečo také, čo ti tie vyrážky môže spôsobovať. Alebo aj stres je celkom dobrý vyvolávač a taktiež aj keď má žena svoje dni.
A čo sa týka riešenia priamo vyrážok - vyskúšaj to antibakteríálne mydlo alebo ešte predtým ten med. A keď nepomôže, na tvojom mieste by som vyskúšala nejaké výrobky od Biodermy alebo La Roche Posay a podobne (keď prídeš do lekárne a spýtaš sa tety magistry, ona ti poradí a dá ti aj vhodné vzorky, ktoré môžeš vyskúšať
ja som mala riadne dlho s vyrážkami prolbém, a pred nejakým mesiacom som začala brať tabletky, myslím si, že ty ich asi na také akné nepotrebuješ, ale každopádne, tie tabletky sú len derivát vitamínu A, tak skús možno ten doplniť do jedálnička
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
za skúšku nič nedáš a dokonca za tak lacnú. skús pred hocijakými chemikáliami
A mala by si dbať aj o to, čo zješ.
Krém hliva ustricová (drahé dost)
Takže sa skús zamyslieť aj nad jedálničkom, či nejedávaš niečo také, čo ti tie vyrážky môže spôsobovať. Alebo aj stres je celkom dobrý vyvolávač a taktiež aj keď má žena svoje dni.
A čo sa týka riešenia priamo vyrážok - vyskúšaj to antibakteríálne mydlo alebo ešte predtým ten med. A keď nepomôže, na tvojom mieste by som vyskúšala nejaké výrobky od Biodermy alebo La Roche Posay a podobne (keď prídeš do lekárne a spýtaš sa tety magistry, ona ti poradí a dá ti aj vhodné vzorky, ktoré môžeš vyskúšať