Ahojte, chcem sa opýtať ako mám postupovať pri nasledovnom, Tento mesiac som doužívala tri aktívne týždne s antikoncepcie. Dnes som mala začať brať placebo tabletky /tie neužívam/. Rozhodla som sa, že na nasledujúce mesiace vysadím tabletky úplne, avšak n
pokiaľ si brala tabletky ako si mala, tak si chránená aj počas "placebo" týždňa...ak chceš vysadiť, tak jednoducho po placebo týždni už hak brať nezačne. Chrániť sa radšej ale začni...
ja som vysadila poslednou tabletkou v balení, čiže potom menštruácia a keď som chcela znova začať, tak znova si počkať na menštruáciu a začať brať od prvého dňa...
Je pravda, že skoro každá jedna žena po vysadení tabletiek pribere ? Ja ich vysadzujem hlavne kvôli psychike, neviem či to je normálne, ale ja som sa začala posledné mesiace cítiť ako blázon, a to doslova, mala som hrozné stavy .. myslím, že mi už syntetické hormóny prerástli cez hlavu, tak to chcem aspoň na pol roka vynechať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov