Ste zaregistrovaný v nejakej výskumnej agentúre?takej ,ktorá robí ankety a ine veci ,za ktoré dostanete body ,ktoré môzete premenit za realne peniaze?
Ja len či som sám, som v slovenskom narodnom panely
Je to jedna z vecí, ktoré naozaj fungujú, ale samozrejme sa to nedá pokladať ani za bočný príjem. Priateľka si pravidelne kupuje za vouchery z výzkumov knihy z Martinusu, ale dá sa nazbierať aj dáke to eurko
ja som v niekoľkých a peniaze mi reálne chodia, v tom jednom musím počkať, kým sa mi nazbiera určitý počet bodov a potom si dám poslať (už som toľko mala a poslali mi), v ďalšom si vyberám kupóny do martinusu (tiež som už nakúpila veľmi veľa kníh za to) a ešte v jednom som, kde len vyplňujem a pravideľne mi za to chodia peniaze na účet @erixa
@lukaso121 no vsak povedz priblizne, kolko asi tak zarobis priemerne za mesiac. Je mi jasne ze niektore mesiace je to viac, ine menej, ale tak povedz teda aspon priemerne číslo.
@tomas55555 to nieje praca ani bokovka , zarobis si tam supky , ale ked si vo viacerych agenturach tak sa to da ,ale treba tomu venovat cas.
niesom tam tak dlho aby som si mohol vybrat peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja len či som sám, som v slovenskom narodnom panely
@erixa
niesom tam tak dlho aby som si mohol vybrat peniaze