venuj sa tomu naco mas talent. ja keby som mal na nieco talent..ojojoooj to by bola paráda...by som sa mohol nad ostatných vyvyšovat a tak...no paráda prote, nos hore...ehm o com bola reč?
nechcem ta odradit, ale musis si jasne urcite priority. Ak je rpe teba to, v com mas talent fakt dolezite, tak chod za tym. A co len trochu si an pochybach, tak radsej si buduj nejaku normalnu karieru a to, v com ams talent si nechaj ako hobby.
Vacsinou to byva tak, ze to, na co ma clovek talent, mu moc nezarobí (Hovor9m o vecsine, nie o vsetkych pripadoch)
Pokial je to aj tvoj pripad tak si urci, ci chces zarobit v praci, ktora mozno nie je ta naj, ale je dobre platena, alebo chces zarobit menej v praci ktora ta bavi.
Vecsinou to je tak, ze ta bude bavit hocijaka praca ktora nie je vyslovne fyzicky zamerana (robotnik, operator za pasom...) ked budes mat dobry kolektiv. A zas naopak. Aj keby si robil to co ta bavy, a mas na hovno kolektiv okolo seba, tak ta praca bavit nebude.
Cize ja by som sa prednostne zameral na to, co ty v zivote zarobi pekne peniaze. A ci je to to, na co mas talent alebo nie, to uz necham na tebe, lebo neviem o co sa jedna.
posledne 2-3mesiace som sa zacal velmi intenzivne venovat mojmu talentu(z donutenia).. .po asi 2mesiacoch to robim ja.. .vsetko vidim ako obrazy.. .ked nemam co robit(cize asi ze priatelka nemoze),tak rad malujem vytvaram.. .mam z toho rados.t. .niekedy som sa hodiny zamyslal ze co budem kraslit,atd. teraz mi to je uz takmer jedno.. .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
to co ta bavi na hobby
Pokial je to aj tvoj pripad tak si urci, ci chces zarobit v praci, ktora mozno nie je ta naj, ale je dobre platena, alebo chces zarobit menej v praci ktora ta bavi.
Vecsinou to je tak, ze ta bude bavit hocijaka praca ktora nie je vyslovne fyzicky zamerana (robotnik, operator za pasom...) ked budes mat dobry kolektiv. A zas naopak. Aj keby si robil to co ta bavy, a mas na hovno kolektiv okolo seba, tak ta praca bavit nebude.
Cize ja by som sa prednostne zameral na to, co ty v zivote zarobi pekne peniaze. A ci je to to, na co mas talent alebo nie, to uz necham na tebe, lebo neviem o co sa jedna.
ps: Lť