Ahojte. Mám zopár otázok čo sa týka vysokých škôl, ak by vedel niekto odpovedať, ďakujem vopred Aký je rozdiel medzi akadémiou umení a VŠMU? Chcem študovať herectvo, chodím na divadelný a aj spievam. Myslíte, že to má perspektívu? Mama mi hovorí že nie
rozdiel tam je, kukni veď na nete, ponuka predmetov, učitelia, uplatnenie
a prespektívu má všetko, čo chceš robiť a vieš, že pôjdeš aj cez mŕtvoly aby si sa presadila
a ja by som si dala jednu školu určite externe, alebo aj obe...denná forma je dosť....náročná, ale chápem že pri tvojom odbore dosť potrrebná
neviem, podľa mňa ti stačí jedna vysoká škola, ale ako myslkíš premysli si to, poprípade sa popýtaj niekoho, kto študuje alebo študoval niečo pdoobné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a prespektívu má všetko, čo chceš robiť a vieš, že pôjdeš aj cez mŕtvoly aby si sa presadila
a ja by som si dala jednu školu určite externe, alebo aj obe...denná forma je dosť....náročná, ale chápem že pri tvojom odbore dosť potrrebná
neviem, podľa mňa ti stačí jedna vysoká škola, ale ako myslkíš premysli si to, poprípade sa popýtaj niekoho, kto študuje alebo študoval niečo pdoobné