zaujimaloby ma skadial maju niektori uzivatelia taky vysoky status ked ich tu nevidim vobec prispievat?ako to dosiahli? vdaka za odpoved, nechodim sem casto tak mozno prispievaju zrovna vtedy
tak som si pozeral par nickov a do oka mi napriklad padla webka uzivatela/lky uz neviem presne @drbniak ci ako to bolo, a ta osoba mala tajne cislo okolo 20000
@warcraft3 ty ako nekaz tu meno poctivým birdzákom! práve drbu mám rád, a nedám na ňu dopustiť keby si si tak lepšie prezrel jej webku bllogy fotky došlo by ti asi prečo má práve taký status
a čo je to tu kurva za nová móda to riešenie tých statusov? veď tí čo majú lepší status tu nemajú žiadne lepšie práva
Skôr by som si dovolil povedať že blogy od @drbna -y patria k tým najlepším. Ktovie či tu ešte niekto niekedy podobného typu bude. Ale určite by ma to len potešilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja som uz vecnost kvietok, lebo prve dva roky som na birdzi obcas napisala blog, obcas daco precitala a prispievat aktivne zacala len v zime
a čo je to tu kurva za nová móda to riešenie tých statusov? veď tí čo majú lepší status tu nemajú žiadne lepšie práva
ziarlivym birdzakom odporucam pracovat na profile
a to je až taký problém? Ja som napr ešte stále na ceste a teraz sa z toho nepokakam