Len ma zaujíma,či sa chalanom páči baba: štíhla, bez svalov..alebo s krivkami..alebo pekná baba so športovou postavou(aj keď má jemné tehličky na bruchu, väčšie stehná-svaly, guľatý zadok..) ja sama športujem už veľa rokov, postavu mám športovú-svaly...
Prsia veľké nemám, tak priemer, zadok mám guľatý z drepov, nohy vypracované z veľa nabehaných km, ramená širšie z plavania.. a áno, mám aj jemné tehličky na bruchu.. chalaniiii ??? Babyyy ??? Názor
@11
A inak, ak to nie je prehnané, tak prečo nie... Ale nepotrtpím si na tom, aby moja frajerka bola vyšportovaná, keďže, ehm, sám nie som vyšportovaný
@marcello111 kaaaamo, ja som nepovedala ani rici ani cici.. rici práveže je a nevravím o tehličkách ako chlap.. lebo tak to majú všetci zaužívané, keď sa povie tehličky vravím o plochom bruchu s jemnými rysami.. a to je rozdiel.. a prosím, vysvetli mi, ako niekto, kto športuje od samého malička, môže mať postavu typickej "dokonalej" ženy pre chlapa.. kozy, riť, ploché bruško, štíhle nohy.. ?? To sa nedá, pri športe sa automaticky postava upraví..
No široké ramena pre mňa na žene pôsobia dosť asexualne...ale záleží celkovo ako to vyzerá ta postava,lebo ty povieš širšie ramena a predstavím si niečo ale mozni to také nie ne
prepáč, ale vyšportovaná žena v žiadnom prípade, svaly a tehličky na bruchu? to je niečo, čo muže od ženy skôr odradí, pokiaľ nie je nabitý steroidmi, ktoré mu vyhnali mozog z hlavy
@Chocolate_addict žena môže športovať, to zbožňujem a rád si s nejakou zahrám futbal alebo squash... aj ja športujem a napriek tomu nemám tehličky na bruchu hádam ti dopne, čo tým myslím... a ako tu už niekto písal, dôležitejšia je charizma a povaha ženy a nie to, čo bude o 20-30 rokov úplne iné
Ked žena športuje tak je to fajn ( a môže to byť aj bedminton alebo behanie,nemusí to byť priamo fitnes), ale svalnaté ramená,stehná alebo tehličky na bruchu,tak to nie,to ma príliš nerajcuje
No keby že som chlap, radšej by som brala mierne vyšportovanú, bež rozkysnutú fuchtľu.
Športujúci ľudia sú zdravší a spokojnejší, tlstá by len mala mindráky a ja by som sa musela ovládať aby nedostala po papuli
Mne sa nepáči príliš vyšportovaná ženská postava.. pacia sa mi skôr chudé ženy bez tehličiek na bruchu, s utlejsimi ramenami a chudymi nohami.. ale to je vec názoru no..
Jejda co riesis, vypadas uplne v pohodicke. Mozno by som uz nenahanal objem na ramenach a skusil trosku viac napumovať zadok, ak ťa cvičenie vyslovene baví a chceš riešiť aj estetiku, ale to uz len vymyslam. Genetiku aj tak neodrbeš, vyzeráš v pohode, len si na rande hlavne obleč niečo ženské a nie hentake boxerky jak mam ja pod gaťami
@panpeterpan ojoooj, keď ja ruky ani necvičím.. ale plávala som 10 rokov, tak mi to ostalo no to nezmením.. pracuje na bruchu, zadku a nohách samozrejme aaaaa obliekam sa nirmlane, ako žena...
@chocolate_addict ako komu , ale takým príliš testosteronovym ani nie, teda ja take kocky na bruchu a širší chrbát , moc svalnatý zadok beriem ako veľké mínus ... Proste take behanie to je šport pre ženy, teda môže byt aj fitness ale nie moc.
@3 a vykašli sa na to čo sa páci osprostenej väčšine, fakt sú to tupé hlavy, oveľa podstatnejšie je ako sa to páci tebe. ... Mne osobne sa práveže chudé skoro vobec nepáčia, čím chudsia tym horšie ale nepáčia sa mi ani tlste, čím tlstejsia tym horšie
mam istu preferenciu ale principialne sa jej nedrzim, ak ma vie zena ocarit, co sa ale casto nestava. sam sa ale snazim dostat co najviac k idealu kalokagatie a k umu sa pokusam aj zo svojho tela vytrieskat, coho je hodne.
akurat dnes rano som videl jednu asi 30-rocnu s vacsini svalmi nez mam ja a vyzeralo to skor maskulinne ak feminne, takze skor nie ako ano.....zena ma ma pevne telo, ale nie bicepsy
@chocolate_addict Podla mna je to lepšie hlavne z tej stránky že to dievča nie je lenivé a športuje, čo ako športovcovi(no tento rok akurat moc nie) sa mi páči, ale nejaké tehličky na bruchu to sa mi teda vôbec nepáči. Také že ploché brucho a trochu tam sú tie rysy ale fakt len troochu z toho že tolko cvičí tak to je fajn a pekné ale také že tam vidíš tie kocky tak to ne. Širšie ramená tak to neviem čo tým myslíš ale asi sa mi to nepáči ... Bicepsy sú fajn, ale také normálne zo športu nie z posilovania, pretože babám sa tažšie naberá svalová hmota takže také normálne. Nejaké velké nohy či stehná by tiež nebol problém nijaký, aspon môže byť chalan rád že má športovkyňu a ten zadok má velký zo športu a nie zo sedenia pred facebookom A zmienené prednosti nehodnotím niesom úchyl To je individuálne a je mi to asi najviac jedno. A v podstate všetko toto, ide o ten prvý pohľad, dojem a správanie sa k dotyčnému a bud tam tie sympatie budú alebo nebudú. To zavisi aj od postavy aj od osobnosti a správania. Nebudeme si klamať. Ty si sa pýtala na to čo si sa pýtala tak som ti odpovedal. Dúfam že to bolo k veci
Určite áno. Mnohým tuším vadí, že žena má väčšie svaly ako chlap. Hej, uznávam, nevzbudzuje to ženskosť, ale preto, že nejaký 50 kilový chlap nešportuje, neznamená, že iná baba nemôže mať svaly. Iné je, keby sa žena venovala dvíhaniu ťažkých činiek a išla na objemovku.
Mne aj mojim kamarátom sa športovkyne páčia a oni tiež uznávajú oblé zadky. Budem hovoriť hlavne za seba, nevidím ich očami.
Mne sa páčia ženy s prsiami, bokmi, zadkom, nemusia byť oblé ako presýpacie hodiny, ale celkovo sa mi nepáčia ploché chudučké baby, čo nemajú zadok, malé kozy, proste rici-cici. Ja by som nerobil z toho vedu, aj tak to veľmi neovplyvníš, teda môžeš iba zlepšiť rysovaním. To sú bludy, aby rysované brucho nebolo pekné. Ak už stretáš takých ľudí, majú mindráky, lebo sami sú škaredí a radšej si nájdi športovca, ktorý bude tiež vyrysovaný, zaručene sa mu budeš páčiť najviac na svete.
začni od seba. zamysli sa nad tým aká TY chceš byť, nie ako ťa chcú iní. ja už som x krát počula " to brucho máš moc, ten chrbát je na babu moc" a pod. a? je mi to totálne fuk ak mám byť úprimná mne sa to páči, mojmu tiež a tým to pre mňa končí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
muzom sa zase pacia zeny ktore maju charizmu, vlastny rozum, ovplyvaju zenskym sarmom a spravaju sa dostojne a na urovni...
su dolezitejsie veci ako pominutelny fyzicky vzhlad daneho cloveka bez rodoveho rozdielu...
A inak, ak to nie je prehnané, tak prečo nie... Ale nepotrtpím si na tom, aby moja frajerka bola vyšportovaná, keďže, ehm, sám nie som vyšportovaný
Športujúci ľudia sú zdravší a spokojnejší, tlstá by len mala mindráky a ja by som sa musela ovládať aby nedostala po papuli
Ale široké ramená a hrubé lýtka rozhodne nie.
Mne aj mojim kamarátom sa športovkyne páčia a oni tiež uznávajú oblé zadky. Budem hovoriť hlavne za seba, nevidím ich očami.
Mne sa páčia ženy s prsiami, bokmi, zadkom, nemusia byť oblé ako presýpacie hodiny, ale celkovo sa mi nepáčia ploché chudučké baby, čo nemajú zadok, malé kozy, proste rici-cici. Ja by som nerobil z toho vedu, aj tak to veľmi neovplyvníš, teda môžeš iba zlepšiť rysovaním. To sú bludy, aby rysované brucho nebolo pekné. Ak už stretáš takých ľudí, majú mindráky, lebo sami sú škaredí a radšej si nájdi športovca, ktorý bude tiež vyrysovaný, zaručene sa mu budeš páčiť najviac na svete.