No tak mam taki problem. V triede je dievca ktore sa mi velmi paci , myslim ze som sa do nej zamiloval. Mislim len na nu . Je medzi nami velmi dobri vztach. Ale neviem ako sa jej prihovorit.
A este je tu taki problem . Ona je vissia o tich 5 cm ale to je vidno.
hej . aLe ako jej to mam povedat ze sa mi paci pol roka. Co ked sa to pokafre. mislite ze ked ma oblapi. Alebo ked mi sadne na kolena , alebo ked mi hlaska vlasi ze od nej nieco znamena.
No v skole sa snazim. Ale ked ja neviem ako sa to da nazvat , ale ked ju vidim . No ziarlim aj na to ked ide niekde z kamaratkov, to je trochu sibnute no ale.
Ucit sa budem .
tu máš presný postup: ako prvé sa nauč gramatiku
a potom podľa mňa keď už sa tak veľmi hanbíš jej to povedať do očí stále je tu možnosť internet, ale to je úplne krajná možnosť, môžeš jej skúsiť napísať básničku alebo ju pozvať von na prechádzku a tam ju chyť za ruku a uvidíš ako zareaguje
@fialkasirotkova heh to je na mna vela. Pozvat vonku a chitit ........
, myslite ze by bolo dobre keby som sa jej spytal cez sesternicu ci sa jej pacim. Ona ju pozna. LEn tak ze by ona o tom nevedela.
@28 no hej . Ale ked mne sa strasne paci. Je to jedine dievca ktore sa mi pacilo ako tak jak ona. A ked sa jej nebudem pacit , urcite to nebude tak ako predtim .
ziadne basnicky, to je trapas, bud knej mili, proste ju bal, tak aby si to vsimla, a potom pozeraj ako bude reagovat, ci sa ti vyhyba,,,,alebo snou chod von, a nemusite tam byt sami, co ja viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale na výške nezáleží, kamarátka má tiež o pol hlavy nižšieho chalana
A este je tu taki problem . Ona je vissia o tich 5 cm ale to je vidno.
Ucit sa budem .
a potom podľa mňa keď už sa tak veľmi hanbíš jej to povedať do očí stále je tu možnosť internet, ale to je úplne krajná možnosť, môžeš jej skúsiť napísať básničku alebo ju pozvať von na prechádzku a tam ju chyť za ruku a uvidíš ako zareaguje
, myslite ze by bolo dobre keby som sa jej spytal cez sesternicu ci sa jej pacim. Ona ju pozna. LEn tak ze by ona o tom nevedela.