@sugy1 lebo v tej časti bol v minulosti v čase keď ešte adamantium nemal, nie?
@misko27 lebo to malo byť super cool, veď poznáš tie filmové prešmičky. Z praktického hľadiska by to asi nedokázal, iba v prípade že bolo samurajovo adamantium silnejšie ako wolviho (rátame s tým že to nebolo čisté adamantium, ale zmesy adamantia a iných kovov).
@marjy77 to je ale funny paradox lebo v podstate to cestovanie časom by nemalo ovplyvniť toho cestovateľa tak, že sa stane svojim starým ja, či?
Ale aspoň lepšie chápem X-men univerzum, dííík
@sugy1 to asi záleží od príbehu a teraz sa stal svojím starým ja, ale aj tak to bolo od veci lebo je tam časový paradox
on tam ma (pokiaľ sa dobre pamätám) vyriešiť nejakú úlohu aby sa v budúcnosti niečo zlé nestalo, ibaže ak tú úlohu splnil, tak potom sa už v budúcnosti nemusel presúvať do minulosti, takže tú úlohu nemohol splniť. Neviem či sa to dá pochopiť.
Zaujímavé je že aj v budúcnosti ich veselo vysúval keď poškrabal tú čo ho poslala do minulosti Každopádne určite pil veľa vody s vysokým obsahom adamantia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@misko27 lebo to malo byť super cool, veď poznáš tie filmové prešmičky. Z praktického hľadiska by to asi nedokázal, iba v prípade že bolo samurajovo adamantium silnejšie ako wolviho (rátame s tým že to nebolo čisté adamantium, ale zmesy adamantia a iných kovov).
Že jemu ho Stryker dal do tela, mal ho, potom cestoval v čase späť a tam ho mal či nemal?
Ale aspoň lepšie chápem X-men univerzum, dííík
on tam ma (pokiaľ sa dobre pamätám) vyriešiť nejakú úlohu aby sa v budúcnosti niečo zlé nestalo, ibaže ak tú úlohu splnil, tak potom sa už v budúcnosti nemusel presúvať do minulosti, takže tú úlohu nemohol splniť. Neviem či sa to dá pochopiť.
ale ten film inak je nezmysel na nezmysle, najhorší film, aký som videl v kine