tiež nechápem, lebo keď už opaľovať sa tak aspoň nech som opálená všade rovnako vlastne ja sa aj preto vyhýbam slnku že potom by som bola škaredo nerovnomerne farebná
kazdy ma asi svoju techniku. ja ale celkovo nechapem pointu opalovania sa, ked mnoho ludi s tmavsou pletou mina rocne neskutocne peniaze na bieliace kremy a tabletky.. asi nie je az take super byt tmavsi. ja som sa narodila bleda, cely zivot som bola bleda a tak to aj ostane. nepotrebujem sa skryvat za opalovanie, ktore pre kozu zdrave nie je, urychluje starnutie koze a tvorbu vrasok, pieh, znamienok.. ziadne pozitiva, len same vedlajsie ucinky
@atropabelladona dvakrat som mala vonku kratky rukav tento rok a uz som opalena (podla bieleho pasika od hodiniek vidim). to teraz mam chodit iba v dlhych rukavoch lebo niektore opice minaju kopu penazi na bieliace kremy?
@majusssska a co to ma spolocne s mojim prispevkom? pisem len o tom, ze ludia po celom svete sa bielia, aby boli bieli a ja mam minat peniaze a zdravie na solarko.. nic o ludoch, co sa rychlo opalia na slnku tam nebolo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale inak to nema vyznam ked ma clovek na sebe odev
stačí chvíľa na slnku, síce pleť nie je až taká tmavá, ale rozhodne je to dostačujúce, aby sme všetci nechodili tak veľmi bledí
+ ofc. vitamín D