Dostala som ju štvrtok do zadku a následne piatok som myslela že umriem.. dostala som teploty, odpadávala som, prespala som celý víkend a pondelok som krámy predsa len dostala.. ale tu injekciu nechcem už nikdy viac...
ja som ju mala uz 2x (a dalsiu davku mam odlozenu v chladnicke, keby ju v buducnosti bolo opat treba). dava sa to do zadku a mna to dost bolelo, nemohla som potom poriadne sediet. najprv prisli kramy po par dnoch a druhy raz az po 14 dnoch.
@aqualoop casom sama zistis, ze vacsine lekarom sa neda doverovat....ale to chce skusenosti...tak potom naco sa tu pytas, ked urobis podla "boha" lekara....ved ten vie vsetko (voze, ako som ja kedysi tiez lekarom verila......nastastie ma este skor osvietilo....)...tak vela stastia...a kolko ti to vlastne meska?
@samdex12 ale ale, prave si odhalila svoju druhu identitu ....a 8 dni? ti sisi? na vyvolavacku chodia zeny, co nemaju tak 3 mesiace, nie 8 dni....ty vole......(a ten tehotensky test si si robila?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a dostala som ho hneď na druhý deň, ale taký že vražda
a strašne bolestivé som mala