@mrnesmely napríklad ja som za registrované partnerstvá aj za adopciu detí lesbičkám a gayom -veď môžu byť niekedy mnoho lepšími rodičmi ako hetero pár
...ale vernosť a úcta k sebe samému by mala byť prvoradá...
a je jedno akej je kto viery, pohlavia, sexuálnej orientácie,rasy a pod..
odkaz č.51 zajko30 dnes 11:31 (autor témy) Ďalšie fóra »
zajko30
20 ročný chalan
Žilina
Pekne rastie Čo?
@mrnesmely vsak som klidny uvidim dokedy.... a partnerov nestriedam mám len jedného Mária a mame sa radi, robim gigola ale iba strašne bohatym ujom za chechtače strašne moc chechtačov.......Mário o tom vie............filip čau
7. marca 2010 o 15:11 si mi napísal na moju otázku či máš vzťah toto.. citujem : no ano a dnes ma meniny a uz mi aj riadne vyhubovali tu na birdzi, som mlady a chcem to vyuzit kolko sa da v modelingu a v gigolo sluzbach...filip
@zajko30 - a ty sa vyžívaš v tom, že som tu od teba nevidel ešte ani jednu diskusiu/tému/reakciu/ČOKOĽVEK, čo by dávalo zmysel a nebolo buď úplne absurdné, alebo úplne stupídne, alebo oboje zároveň...
@midnight , ty absurdný čokolvek, " Zas nevieš ako ďalej" ved to maš aj vo vlastno profile,
ved nebud už trapný, chovaš sa ako nadčlovek, všade bol, všetko videl a tu na birdzi všetko drbe, ty zavistlak kolko krat ti mam písať že pri mojom mene sa maš odtialto stratit,
si fak na mne zavisli alebo si tiež prihriaty? a nevieš ako by si to širokej birdzaskej verejnosti oznámil!
@15 ved si trapna ako dnešny začiatok lets dans, krakaš ako ten obrazok v tvojom profile, nemaš asi odhaliť svoju identitu, lebo keby sa tak stalo všetci umru od užasu čo to je za ........filip
@28 dakujem za taku pomoc, ked ma berieš do huby a robiš si srandu na učet druheho a ešte do toho zatahujes inych, maj radsej so mnov pokoj ako ja s tebov.....nikomu tym neublizis.......filip
@corvusorax ze mas pravdu.... ale niektori ludia sa nezmenia, mozes im hovorit kolko chces.... na zakladke som mal podobneho spoluziaka
Som mu povedal v sukromi, medzi styrmi ocami , co si o nom ludia myslia, nie preto, ze by som ho chcel urazit, ale preto, aby si bol vedomy toho , kde robi chyby....
Napriklad mna nikdy velmi netrapilo, co si o mne ludia myslia, ale zas na druhu stranu nikto nechce liest inym na nervy, minimalne nikto normalny
Myslim si , ze pokial v zajkovom pripade nepomoze dohovorenie, tak potom uz jedine riadny pad na hubu.
Kedysi bol birdz doslova stredisko homofobikov , pamatam si to som tu od jeho zalozenia (moj treti nick) , ale dnes uz ani ne.... vacsina ludi je to osvietenych a vacsina tych, ktori sa tu do gayov navazaju su to skoro tak dlho ako ja.
Zajkov pokus vsetku kritiku hodit na predsudky je irelevantny, a je to jasny naznak toho, ze nie je schopny hlbsieho zamyslania sa a dost do svedci o jeho povrchnom vnimani sveta.
@zajko30 Este na margo tvojho prispevku v predoslej teme, lebo som tu dva dni nebol.....
Predstav si, ze nemam 50 rokov, ale ak ti tak pripadam, beriem to ako kompliment. Mam rad mentalne vyzretych chlapov, a zatial co tvoja ""era"" zalozena vylucne na povrchnosti do par rokov zmizne ta moja bude trvat vecne, pretoze ja nie som zaujaty vylucne na povrchnu krasu , narozdiel od teba.
Ty tvrdis, ze som zavistlivec. Ja ale naozaj netusim, co konkretne by som ti mal zavidiet. Hladas stastie tam, kde ziadne nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
PS: ten tvoj nick ma zabije
...ale vernosť a úcta k sebe samému by mala byť prvoradá...
a je jedno akej je kto viery, pohlavia, sexuálnej orientácie,rasy a pod..
» www.birdz.sk/forum/moja-lask...
odkaz č.51 zajko30 dnes 11:31 (autor témy) Ďalšie fóra »
zajko30
20 ročný chalan
Žilina
Pekne rastie Čo?
@mrnesmely vsak som klidny uvidim dokedy.... a partnerov nestriedam mám len jedného Mária a mame sa radi, robim gigola ale iba strašne bohatym ujom za chechtače strašne moc chechtačov.......Mário o tom vie............filip čau
a o čom asi hovorím...zajko..ty si ...
škoda slov na teba
7. marca 2010 o 15:11 si mi napísal na moju otázku či máš vzťah toto.. citujem : no ano a dnes ma meniny a uz mi aj riadne vyhubovali tu na birdzi, som mlady a chcem to vyuzit kolko sa da v modelingu a v gigolo sluzbach...filip
7.marca nemá meniny Mário...ale TOMÁŠ
ps:mal by si sa nad sebou zamyslieť
ale niekedy fakt nastve "komunikacia" druhych
ved nebud už trapný, chovaš sa ako nadčlovek, všade bol, všetko videl a tu na birdzi všetko drbe, ty zavistlak kolko krat ti mam písať že pri mojom mene sa maš odtialto stratit,
si fak na mne zavisli alebo si tiež prihriaty? a nevieš ako by si to širokej birdzaskej verejnosti oznámil!
filip
aj to svedčí o tvojej inteligencii off
chcela som ti pomôcť,ale nemá to zmysel. pa
Som mu povedal v sukromi, medzi styrmi ocami , co si o nom ludia myslia, nie preto, ze by som ho chcel urazit, ale preto, aby si bol vedomy toho , kde robi chyby....
Napriklad mna nikdy velmi netrapilo, co si o mne ludia myslia, ale zas na druhu stranu nikto nechce liest inym na nervy, minimalne nikto normalny
Myslim si , ze pokial v zajkovom pripade nepomoze dohovorenie, tak potom uz jedine riadny pad na hubu.
Kedysi bol birdz doslova stredisko homofobikov , pamatam si to som tu od jeho zalozenia (moj treti nick) , ale dnes uz ani ne.... vacsina ludi je to osvietenych a vacsina tych, ktori sa tu do gayov navazaju su to skoro tak dlho ako ja.
Zajkov pokus vsetku kritiku hodit na predsudky je irelevantny, a je to jasny naznak toho, ze nie je schopny hlbsieho zamyslania sa a dost do svedci o jeho povrchnom vnimani sveta.
Takze to si osobne myslim.
Predstav si, ze nemam 50 rokov, ale ak ti tak pripadam, beriem to ako kompliment. Mam rad mentalne vyzretych chlapov, a zatial co tvoja ""era"" zalozena vylucne na povrchnosti do par rokov zmizne ta moja bude trvat vecne, pretoze ja nie som zaujaty vylucne na povrchnu krasu , narozdiel od teba.
Ty tvrdis, ze som zavistlivec. Ja ale naozaj netusim, co konkretne by som ti mal zavidiet. Hladas stastie tam, kde ziadne nie je.