sice uz studujem na vysokej ale este v tom nemam celko jasno (ked som bol maly vedel som co chcem byt len zial na slovensku taka skola neni)...mozno toto bude zniet trosku blbo ale mne staci aby bola praca dobre platena....nepotrebujem pracu co by ma bavila(aj ked by som ju hned bral keby je dobre platena)...aj tak vacsina ludi robi to co ich nebavy...
Nuz cim chcem byt je jedno, kedze sa to nesplni:/ a co budem? nuz tazko povedat studujem management takze zrejme nieco s tym (i ked tazko povedat) popripade v otcovej firme
Presne ako 8, zarábať veľmi veľa, aby som si mohla užívať luxus a samozrejme, že pracovať veľmi málo, lebo aby som si mohla užívať peniaze,ved nato potrebujem veľa času.
chcela by som byt premakana graficka, ktora je zavalena v tmavej kancelarii a tvori navrhy na postavicky do WOW, Warhammer.. prip. inych fantasy a sci fi blbosti.. zial je len par vyvolenych..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
baletka
učiteľka
rozvodová právnička
tenistka
novinárka
herečka
spisovateľka
diplomatka
hocijaká právnička
Mesežnikov
a chcem byt velky cestovatel bojovnik a chcem zostarnut vo svojom dome a ne v domove pre seniorov.....
dakujem
nejak som si myslela ze viem co chcem byt a nejak sa to otaca
A pracuje sa na tom pilne