Hej, hej (ked teda nezalezi na pohlavi) - stratit sa pocas skolskeho vyletu tesne pred odchodom na Trencianskom hrade bolo dostatocne vzrusujuce. Aj ine stracacie sa zazitky sa pocitaju .
niektorých z vás nechápem - keď nemám čo povedať k téme, tak sa radšej nevyjadrím, ako pridať nejaký suchý koment typu "áno" alebo "áno mám, ale nepoviem" xD , najlepší asi zatiaľ pridala @najivna
@majusssska (Prepac, nemozem sa prestat smiat, este ta situacia, co tu nastala.. asi by som nemala pisat tak poburujuce prispevky. A nosit so sebou mapu. A nekupovat si karticky hokejistov, ked trieda odchadza . A...)
@kolini Praveze vobec nic, ale travit tam noc sa mi nechcelo . A vtedy este ani era mobilnych telefonov nebola taka rozvinuta, takze by sme asi zomreli, kym by nas niekto nasiel, tolko km od domu ...
@18 Ale akože od témy? Veď pokiaľ viem, Ty si predsa nevyšpecifikovala, aký typ vzrušenia máš na mysli. A za typ vzrušenia sa považuje aj strach, alebo akýkoľvek adrenalín, nech už je spôsobený čímkoľvek. Takže mám alibi !
@flussica všimla si si, v akej kategórii je toto fórum?
@kolini samotný zakladateľ sa snaží trošku svojich drahých spoludiskutujúcich usmerniť, ale už si všimol, že to asi nemá zmysel, lebo podaktorí ľudia sem chodia len vyrývať, ironizovať a hádzať blbé poznámky namiesto toho, aby sa vyjadrili normálne, alebo radšej nepísali nič
@6 tak ked napriklad ty citis neutichajucu potrebu vytahovat do detailov svoje sukromie / intimne veci, ktore pachas so svojim partnerom, na portal, tak nech sa paci, nikto ti nebrani neviem, ci mas v tom pripade ale nejaky dovod agresivnejsie reagovat na adresu tych, ktori sa sice vyjadria, ale nie do podrobnosti a nemaju chut tu opisovat veci, ktore robia v sukromi (asi aj preto ich nerobia na namesti, lebo to je ich intimna zalezitost, ktoru neplanuju tahat do televiznych novin ). takisto si mohla zalozit anketu, pri ktorej to uz chodi zvycajne tak, ze ti, ktori chcu odpovedat, odpovedaju, a ti, ktori chcu svoju vypoved doplnit niecim blizsim, tak urobia. no nevidela som este pripad, ze by k doplnujucim vypovediam boli ucastnici ankety (alebo aj fora, ked uz na anketu nevyda) nejakym sposobom donucovani
@21 Vsimla - aj v pase to mam napisane - SEX akoze pohlavie, nie? Ved si aj urcila to pohlavie, hoci potom si to rozsirila, ale nevadi - ved ked najivna bola schopna uz aj ziadost na protidiskriminacne podat, tak to by sa asi kazdy vylakal ..
Ale toto asi bolo infantilne, tak predpokladam, vsak?
tak k tejto teme podla toho, ako to myslela samotna zakladatelka, si dovolim povedat asi tolko, ze hlbsie skusenosti nemam. Mam to rozviest?
Píšem len, že podľa mňa, keď nemám raz čo povedať, tak radšej nepoviem nič, ako písať nejakú debilinu. Ja viem, že veľa z Vás to tu robí práve opačne, budiš.
Nie, nemám neutíchajúcu potrebu vyťahovať do detailov svoje súkromie a ani to nerobím. Nemám problém baviť sa o sexe, asi na rozdiel od podaktorých iných
Ale ďakujem za návrh, keď vidím, že táto konverzácia tu ide ako v lete na sánkach, spravím radšej anketu
joj deti ....šak to je do očí bijúce, že userka @fleur1301 je momentálne strašne nadržaná a nemá po ruke chlapa ....tak chce aby ste jej napísali váš erotický zážitok pri ktorom uskutoční svoju momentálnu biologickú potrebu ....hoci len svojpomocne ...... ale milá @fleur1301 ...na také veci sú ine stránky .... kuk @www.tubegalore.com ....napr ...veľa šťastia
@24 to s nutenim bol priklad dany na tvoje reakcie na kazdeho pouzivatela, od ktoreho vyzadujes "dospele spravanie sa", ked nerozsiri svoju odpoved. a kedze osoba reagovala odpovedou "ano", asi ma co k tomu povedat, ale nema potrebu to vesat na internet. dospele spravanie, ktore tu vyzadujes, sa da charakterizovat aj tak, ze si dana osoba vie zatriedit, o ktorych veciach sa ide podelit so sirokou verejnostou a ktore si necha pre seba takisto nejak nerozumiem, co je na "baveni sa o sexe" strasne vyspele a znakom toho, ze je clovek v poriadku, je to, ze nema problem o nom hovorit na verejnosti. neviem, mozem povedat jedine za seba, ze veci, ktore sa mi pacia/ chcem skusit/ skusila som a chcem sa o nich znovu porozpravat, budem prejednavat s partnerom, lebo ten je asi najviac zainteresovany do toho, o com je rec. ale to, samozrejme, nie je "dospele a vyspele", pretoze kazdy normalny clovek sa so svojimi skusenostami ide podelit na portal, kde chce byt inspiraciou pre dalsich.
ako si sama povedala, ty tu tiez nerozvadzas do podrobnosti svoje sukromie, tak neviem, preco to takymto urazenym osocovacim sposobom vyzadujes od inych. rovnako si sa mohla sama vyjadrit k teme.
a ano, chapem, ze sa snazis tu napravit cele forum, pekne diskutovat, otvorene hovorit o sexe, no neviem, ci sa ti to podari prave s tymto druhom diskusie, kedze nie kazdemu je zrovna najprijemnejsie, ked sa dalsia 1/4 slovenska dozvie o tom, co ho vzrusuje
@fleur1301 ... tak prečo tu potom dávaš taku temu ....to nie je o tom či ma niekto problém rozprávať otvorene o sexe alebo nie .....ale niektoré veci proste patria medzi tých 2,4,8,20 ktorých sa týkajú
suhlasím s userkou @hajzelbaba ....@fleur1301 ...čo keby si sa ty podelila s nami so svojím vzrušujúcim (sexuálnym) zážitkom ....nech si prečítame dačo zaujímave ....no keď nemáš problém otvorene rozprávať o sexe, samozrejme
@hajzelbaba každý máme svoj názor a ja ti ten tvoj neberiem.
Nikde som nenapísala, že pre mňa je dospelé a vyspelé správanie to, že budeš otvorene rozoberať svoj intímny život. Podľa mňa je odveci komentovať tému, ku ktorej nemá dotyčný čo povedať
Ale veď keď ťa to baví, ešte si rýpni, ja osobne nevidím zmysel v tom, aby som sa ešte o tomto s tebou bavila ďalej, alebo s kýmkoľvek iným. Svoj názor som už vysvetlila dostatočne.
@34 moj neberies, ale zrhuba polovici ludi, ktori sa v tejto diskusii zapojili, si sa ho zobrat snazila
aha, nenapisala, to len ja mam skresleny zmysel pre pochopenie napisaneho v @21 o uvedomovani sa na zaklade veku, rypani a ironizovani. a tiez by som chcela vidiet aspon jednu vetu, ktoru si zakladatelka mohla vysvetlit rypavym tonom ale mas pravdu, nema to ziaden zmysel, pretoze ocividne aj ty mas problem vyjadrovat sa k prediskutovavanej teme a konverzacia zalozena na "ty do mna rypes, presviedcas ma o niecom inom, na com ja svoje hodnoty postavene nemam, nemas pravo sa vyjadrovat" ma naozaj nezaujima
@hajzelbaba z@21 : lebo podaktorí ľudia sem chodia len vyrývať, ironizovať a hádzať blbé poznámky namiesto toho, aby sa vyjadrili normálne, alebo radšej nepísali nič.
To tu točím už 200-týkrát dokola...
A to je môj názor. Tak by bolo fajn, keď ja beriem tvoj, aby si aj ty akceptovala môj.
@37 cize diskusia nie je zalozena na jednotlivom vyjadrovani sa, ale iba a jedine hadzani nazorov z jedneho pouzivatela na druheho? vyborne.
aha, ved jasne, lebo tema "mate nejaky vzrusujuci zazitok" a doplnujuce vysvetlenie k nej "Keby ste ho mohli opísať, bolo by to fajn" nezahrna vyjadrovanie sa o vlastnych zazitkoch, na ktorych si tak trvala a vyzadovala ich opis od kazdeho vyjadrujuceho sa. trosku si si tusim zacala protirecit, asi by si to mala nechat tak
@hajzelbaba ak potrebuješ mať posledné slovo Kľudne. Nemá zmysel sa o tomto s tebou baviť, lebo vyslovene vidno, že hľadáš hocičo, aby si si rýpla. Sorry, príde mi to vtipné.
Áno, v tejto téme som sa pýtala na vaše zážitky.
Ale keby si si poriadne prečítala vetu, na ktorú reaguješ: "A ak vás to ešte niektorých nenapadlo, na to, aby si sa rozprávala o sexe, nemusíš zásadne vyťahovať svoj intímny život" - nikde nie je napísané, že to patrí k tomuto fóru...predtým sme sa bavili o diskutovaní o sexe.
Opäť - a poslednýkrát - opakujem, ako som sa vôbec vyjadrila:
"lebo podaktorí ľudia sem chodia len vyrývať, ironizovať a hádzať blbé poznámky namiesto toho, aby sa vyjadrili normálne, alebo radšej nepísali nič."
"Podľa mňa je odveci komentovať tému, ku ktorej nemá dotyčný čo povedať"
"Píšem len, že podľa mňa, keď nemám raz čo povedať, tak radšej nepoviem nič, ako písať nejakú debilinu. Ja viem, že veľa z Vás to tu robí práve opačne, budiš."
@40 tvoja vysokonadvecová "je mi to vtipne" TSka: "No, poď do mňa
Máš so mnou nejaký problém? Alebo ťa dnes len niekto vytočil a nemáš sa na kom vybúriť?"
hovorí za všetko, čo som chcela týmto vyjadriť a myslím, že pri takomto prístupe je naozaj nanajvys zmysluplne nadalej reagovat na tvoje prispevky netykajuce sa nicoho, co som v predchadzajucich komentaroch spominala
@fleur1301 ...ne nemam potrebu ...momentalne , ked bude tak si kuknem ...ale to je moja vec ....horsie je ze sama nevies do diskusnej otazky vlozit to na co sa chces ludi opytat ... potom to co napisu ti nestaci a na tom tu len vznikaju nezhody .... dalsia vec ....sama si tu este nicim zmysluplnejsim neprispela ...len sa natahujes s ludimi ........no povedz ...mas ty taky zazitok ? ...a prosim ta bud taka dobra napis k nemu aj nieco blizsie ..nie len ano mam nie nemam
@fleur1301 Keď si chcela poriadne odpovede, mala si poriadne aj postaviť otázku, inak tu varíš z vody a odpovede ako @1 sú vzhľadom k otázke, ktorú si položila, úplne relevantné
@hnisavica súhlasím...zle som položila otázku. Ale ako vidíš, opravila som sa a aj tak nepomohlo. Osobne mám dojem, že sa tu viacero jedincov skrátka rozhodlo, že si rýpnu. Asi som si vybrala blbý deň
Trošku ma to mrzí, lebo tu poznám aj super ľudí, s ktorými sa dá diskutovať. Ja na stránky ako birdz nechodím kvôli tomu, aby som si riešila nejaké komplexy, alebo sa bezdôvodne do niekoho obúvala a ponižovala ho, či už kvôli tomu, že zle položí otázku, alebo kvôli tomu, že nesúhlasím s jeho názorom.
Sú tu používatelia, ktorí môžu preberať to, či má niekto rád anál alebo nie, aké má niekto rád polohy, či vedia baby squirtovať, a keď ja dám takúto otázku, tak som úchyláčka, alebo nadržaná....nie je to vtipné?
@fleur1301 Kokos, ale ty si nejaká domýšľavá, nie? Kto ti povedal, že si nadržaná úchyláčka? A nikto sa do teba neobúval predsa, ani ťa neponižoval, len odpovedali na otázku - možno keby si tomu nechala voľný priebeh, našli by sa aj nejaké dlhšie odpovede, ktovie.
@fleur1301 nemám pocit, že tu v tomto fóre s tebou niekto súhlasí.... máš niečo proti môjmu thumbsu? tým som jednoducho a rýchlo vyjadrila, že si myslím, že to čo píše @hajzelbaba má logiku a mám podobný názor. A okrem toho som chcela skúsiť či si ochotná začať sa hádať s každým, kto má iný názor ako ty, vidím, že hej
@soraya omg, kde sa s tebou hádam, dpc?! Napísala som len, že keďže ste pravdepodobne kamošky, ani nečakám, že by si so mnou súhlasila. To nie je hádka - a ak si to tak pochopila, tak ten, kto vyvoláva hádku, si ty.
vďaka za spomenutie a nečítala som toto celé o čom sa tu bavíte iba tak zbežne ale súhlasím s Tebou
a keĎ už si ma spomenula tak niečím prispejem..aj ked nechcem veľmi rozoberať takto verejne svoj život (člvoek nikdy nevie kto to číta) .. takže to trochu zovšeobecním a dúfam že sa trafím k tomu čo si asi chcela čítať
Myslím, že dostatočný zážitok asi pre každého je to vzrušenie, keď človek stojí oproti svojej láske a keď sa mu pozrie do očí a vidí to načo myslí..že Vás chce pobozkať, a vy ste rozrušený, nervozny a neviete čo skôr...a viete, že tým sa začne medzi Vami niečo viac ako kamarátstvo
@fleur1301 čekuj to prekvapko: nie sme kamošky a pravdepodobne sme si ani nikdy nepísali ja nevravím, že sa so mnou hádaš, vravím, že si ochotná, to je saaakra rozdiel
@soraya vieš, čo ej teda nevýhoda týchto portálov je to, že nevieš vždy, ako to ten druhý myslí. Preto tu často prichádza k dosť blbým nedorozumeniam. Tak isto, ako moja sparing partnerka zle pochopila TS, čo som jej písala...
Nemám potrebu sa hádať, ale osobne ma tento dnešný dialóg dosť rozladil, lebo štýl hajzelbaby nie je to, na čo ja som zvyknutá. Obklopujem sa trochu inými ľuďmi, ako je väčšina tu na birdzi. Nemám rada sarkazmus, vyrývanie, aroganciu, povyšovanie sa...bohužiaľ, ľudí, ktorí takí nie sú tu na birdzi, je žalostne málo. (Teda z tých, čo sa prezentujú).
Je preto podľa mňa logické, že ma vytočí každý, kto mi prijde do rany
@66 milá slecna, tento portal vyuziva aj supertechnologiu zatagovavania, co znamena, ze ak na niekoho reagujes/ o nom planujes rozpravat, mozes to vyuzit.
na tvoj komentar @43 sa reagovat ani neoplati, pretoze ako stale opakujem ja, splietas veci, o ktorych sme sa povodne absolutne nebavili.
ten, kto sa tu sprava arogantne a rype, si jedine ty. skus si celu tuto diskusiu po sebe dobre precitat a na zaklade vysledku, ktory dosiahnes, skus vyhodnotit, kto tu reagoval na kazdeho pod velkym vplyvom adrenalinu
neviem, ako som mala pochopit tvoju citovanu TSku, lebo dost jednoducha logika mi hovori, ze ak sa s niekym bavis vo fore, nebudes mat potrebu vypisovat mu TSky v zneni "No poď do mňa! ......." ta naozaj nevyznela vyryvacne, sarkasticky a arogantno-podrazdene, proti comu sa tu v kazdom jednom komentari snazis velmi bojovat, no jediny, kto tu takymto sposobom vystupuje, si ty.
takze nabuduce si dost prehodnot to, co napises, pretoze vyvysovanie sa nad druhych som u nikoho v tejto teme nepostrehla. ja som sa ti snazila vysvetlit, preco ludia reaguju tak, ako reaguju. bola si ty, kto okamzite zahajoval proti utok na kazdeho, kto sem napisal co i len slovo. @soraya ma tiez pravdu, ze ide tu o zhadzovanie, ale zhodila si sa len ty sama.
vsimla som si, ze ani tvoji zatagovani kamarati (ideme vyuzit logiku, akou spajas moje a @soraya -ine nazory) nereagovali podla tvojich predstav a tak, ako si vyzadovala od kazdeho, kto sa tu zastavil. asi teda bude nieco pravdy, na tom, co som pisala v @28 ,ale tvoj pud sebazachovy musel zahnat tuto diskusiu do uplne inych koncin, kde si pourazala vsetkych naokolo. ale nie, nie je tvoj styl reagovat prudko, sarkasticky a utocne. nikto ta tu neurazal, nikto ti nebral nazor, nikto sa ti nevysmieval, len neviem, ci si natolko vztahovacna, alebo si si nieco dala, co viedlo k agresivnej diskusii, aku si tu vyvolala.
vytrhavanie viet z kontextu, nereagovanie na prispevky, ktore boli predtym uverejnene, vypisovanie haterskych TSiek, snaha o zosmiesnovanie a prevracanie povedaneho, to je naozaj zaruceny uspech normalnej debaty
pridavam sa k @ladyfox .... userka @fleur1301 je jedna velka obycajna piča ....a mam v riti že ťa nepoznám .... podľa tejto diskusie som ťa z malinkej 1% časti spoznal a o zvyšných 99% nemám záujem
mna zalieva vlna vzrusenia ked si citam vase komenty
@fleur1301 uz len preto ze som si precital celu diskusiu a nevidel som, aby si opisala ty svoje zazitky, pricom od inych to ocakavas a pises nepekne ked odpisu jednym slovom, tak suhlasim s hajzelbabou
@fleur1301 čože, jaa? he he tak si ma zaskocila, ze si ani spomenut nemozem ..ale nie... no, mna vzdy zaleje vlna vzrusenia, ked si spomeniem na akykolvek zazitok takze asi tak ale najviac asi z takých (pre mňa) netradičných experimentov a polôh
no ak teda chces vediet, tak mam... vsetky, kedze vela som toho neabsolvoval. hlavne tie chvile, ked som sa venoval jej, a tiez bozky, ktore zacnu tak obycajne a zrazu su coraz vasnivejsie, hlbsie... a ako sa potom na konci tulime xebe... to su narajcovnejsie spomienky, aspon pre mna
A ja som cakala ze sa tu docitam nieco zaujimave ale len same hadky ..... nooo moj naj zazitok nemam problem napisat....schody v panelaku sice nie su velmi hygienicke ale je to celkom sranda
....ja som mal najvacsiu haluz asi po koncerte Mansona v Ba.....s jednou kamoskou co som poznal nejaky rok tusim,ale len cez net..a tam sme sa stretli prvykrat...na koncerte sme sa vyblaznili a potom opity,sfajceny,nahí, vykvasení v parku sme si uzivali do rána ...tú noc by som si zopakoval kedykolvek
@piter09 nemala som S KÝM diskutovať. Keby sa toto fórum vyvíjalo normálne, tak sme tu mohli mať zaujímavú debatu. Chvalabohu, v podvečerných hodinách sem došli aj takí, ktorí sú toho schopní.
@lovehockey óóó, áno Aj u mňa patria schody medzi jedny z top takýchto zážitkov
@myschka Ďakujem Smutné je to, že občas sa dá baviť aj normálne...lenže keby sme sa bavili o tom, že boli nasraní, mali blbý deň, tak ok...ale podaktorí sú tu stále takí..a tam už by som pouvažovala nad tvojím tvrdením s frustráciou :/ Ja neviem, aj ja tu mám userov, ktorí nie sú u mňa zrovna obľúbení, ale aj tak by som o nich nepovedala, že sú to p*če alebo kkti. Skrátka - ja podľa nejakých fór ľudí nesúdim.
@kolini za prvé, nehádam sa z celým birdzom - ak si všimneš, sú tu aj normálne komenty, nie len tie, čo sa podobajú tvojim. V tomto má @myschka pravdu - je vás tu asi zo desať
@psychomanson ouuu jeee To je aký hardcore...ale predpokladám, že v takom "stave" by som asi zvládla tiež Neviem. Myslíš, že by si to zvládol aj za triezva a za "čista"?
@delegatka myslím, že normálne to začína byť až od @80 dole, teda okrem @91 ... dovtedy skoro nič.
btw ked v skratke tak s jednou som skoncil v priekope v hlbokej trave a druha bola stanovacka a to kupanie v potoku.... moja dobrodruzna povaha by chcela viac to mi bolo malo
@vsetkynikyobsadenedoboha jo jo, adrenalín je adrenalín A potom si na to spomenúť, len tak, v MHD alebo inde Presne o tom malo byť toto fórum.... a keď potom napríklad v autobuse na teba pozerajú ľudia, ako pozeráš do blba a bezdôvodne a nepríčetne sa usmievaš To musí byť celkom vtipné
@fleur1301 no zvladla by si urcite ...ved to bola romantika ako prasa a ci by som to zvladol za triezva ..? ja si myslim ze urcite ...len mozno by som viac cekoval okolia a ludi ci nejdu okolie...a vtedy mi to bolo maximalne jedno hehe a zas sa blizi leto ....festivaly a tak ...takze myslim ze tych zazitkov pribudne zas ..kopec ..
@fleur1301 ani nie adrenalin..ako by som povedal ...taka totalna uvolnenost po stiahnuti sedmicky ...no tak to namna kukali bezne v buse ale nie pre spomienky jaaaj kde su tie casy v prdeli nostalgia ako svina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
Keby ste ho mohli opísať, bolo by to fajn, lebo niektorí ľudia asi nepochopili, že nejde o odpoveď áno/nie
Kľudne aj s rovnakým pohlavím
Ja počkám radšej na nejakých, ktorí sa vedia vyjadriť - ak teda budú mať náladu, napríklad @antifunebracka @panpeterpan @interrupcio @vsetkynikyobsadenedoboha @carrie a iní
Hej hej, nenápadné "vytratenie sa"...to je adrenalín
@majusssska (Prepac, nemozem sa prestat smiat, este ta situacia, co tu nastala.. asi by som nemala pisat tak poburujuce prispevky. A nosit so sebou mapu. A nekupovat si karticky hokejistov, ked trieda odchadza . A...)
@kolini Praveze vobec nic, ale travit tam noc sa mi nechcelo . A vtedy este ani era mobilnych telefonov nebola taka rozvinuta, takze by sme asi zomreli, kym by nas niekto nasiel, tolko km od domu ...
@kolini samotný zakladateľ sa snaží trošku svojich drahých spoludiskutujúcich usmerniť, ale už si všimol, že to asi nemá zmysel, lebo podaktorí ľudia sem chodia len vyrývať, ironizovať a hádzať blbé poznámky namiesto toho, aby sa vyjadrili normálne, alebo radšej nepísali nič
Preboha, ste dospelí, uvedomte sa už podaktorí
Ale toto asi bolo infantilne, tak predpokladam, vsak?
tak k tejto teme podla toho, ako to myslela samotna zakladatelka, si dovolim povedat asi tolko, ze hlbsie skusenosti nemam. Mam to rozviest?
Píšem len, že podľa mňa, keď nemám raz čo povedať, tak radšej nepoviem nič, ako písať nejakú debilinu. Ja viem, že veľa z Vás to tu robí práve opačne, budiš.
Nie, nemám neutíchajúcu potrebu vyťahovať do detailov svoje súkromie a ani to nerobím. Nemám problém baviť sa o sexe, asi na rozdiel od podaktorých iných
Ale ďakujem za návrh, keď vidím, že táto konverzácia tu ide ako v lete na sánkach, spravím radšej anketu
ako si sama povedala, ty tu tiez nerozvadzas do podrobnosti svoje sukromie, tak neviem, preco to takymto urazenym osocovacim sposobom vyzadujes od inych. rovnako si sa mohla sama vyjadrit k teme.
a ano, chapem, ze sa snazis tu napravit cele forum, pekne diskutovat, otvorene hovorit o sexe, no neviem, ci sa ti to podari prave s tymto druhom diskusie, kedze nie kazdemu je zrovna najprijemnejsie, ked sa dalsia 1/4 slovenska dozvie o tom, co ho vzrusuje
Nikde som nenapísala, že pre mňa je dospelé a vyspelé správanie to, že budeš otvorene rozoberať svoj intímny život. Podľa mňa je odveci komentovať tému, ku ktorej nemá dotyčný čo povedať
Ale veď keď ťa to baví, ešte si rýpni, ja osobne nevidím zmysel v tom, aby som sa ešte o tomto s tebou bavila ďalej, alebo s kýmkoľvek iným. Svoj názor som už vysvetlila dostatočne.
aha, nenapisala, to len ja mam skresleny zmysel pre pochopenie napisaneho v @21 o uvedomovani sa na zaklade veku, rypani a ironizovani. a tiez by som chcela vidiet aspon jednu vetu, ktoru si zakladatelka mohla vysvetlit rypavym tonom ale mas pravdu, nema to ziaden zmysel, pretoze ocividne aj ty mas problem vyjadrovat sa k prediskutovavanej teme a konverzacia zalozena na "ty do mna rypes, presviedcas ma o niecom inom, na com ja svoje hodnoty postavene nemam, nemas pravo sa vyjadrovat" ma naozaj nezaujima
To tu točím už 200-týkrát dokola...
A to je môj názor. Tak by bolo fajn, keď ja beriem tvoj, aby si aj ty akceptovala môj.
Howk
A ak vás to ešte niektorých nenapadlo, na to, aby si sa rozprávala o sexe, nemusíš zásadne vyťahovať svoj intímny život
aha, ved jasne, lebo tema "mate nejaky vzrusujuci zazitok" a doplnujuce vysvetlenie k nej "Keby ste ho mohli opísať, bolo by to fajn" nezahrna vyjadrovanie sa o vlastnych zazitkoch, na ktorych si tak trvala a vyzadovala ich opis od kazdeho vyjadrujuceho sa. trosku si si tusim zacala protirecit, asi by si to mala nechat tak
Áno, v tejto téme som sa pýtala na vaše zážitky.
Ale keby si si poriadne prečítala vetu, na ktorú reaguješ: "A ak vás to ešte niektorých nenapadlo, na to, aby si sa rozprávala o sexe, nemusíš zásadne vyťahovať svoj intímny život" - nikde nie je napísané, že to patrí k tomuto fóru...predtým sme sa bavili o diskutovaní o sexe.
Opäť - a poslednýkrát - opakujem, ako som sa vôbec vyjadrila:
"lebo podaktorí ľudia sem chodia len vyrývať, ironizovať a hádzať blbé poznámky namiesto toho, aby sa vyjadrili normálne, alebo radšej nepísali nič."
"Podľa mňa je odveci komentovať tému, ku ktorej nemá dotyčný čo povedať"
"Píšem len, že podľa mňa, keď nemám raz čo povedať, tak radšej nepoviem nič, ako písať nejakú debilinu. Ja viem, že veľa z Vás to tu robí práve opačne, budiš."
Máš so mnou nejaký problém? Alebo ťa dnes len niekto vytočil a nemáš sa na kom vybúriť?"
hovorí za všetko, čo som chcela týmto vyjadriť a myslím, že pri takomto prístupe je naozaj nanajvys zmysluplne nadalej reagovat na tvoje prispevky netykajuce sa nicoho, co som v predchadzajucich komentaroch spominala
lol. Ten názov TS je skratka niečoho. Nie si vtipná. Si smiešna.
Ak ťa to baví, tak ma zhadzuj ďalej, keď inak komunikovať nevieš. Možno ti ešte niekto dá *thumbs up*
Trošku ma to mrzí, lebo tu poznám aj super ľudí, s ktorými sa dá diskutovať. Ja na stránky ako birdz nechodím kvôli tomu, aby som si riešila nejaké komplexy, alebo sa bezdôvodne do niekoho obúvala a ponižovala ho, či už kvôli tomu, že zle položí otázku, alebo kvôli tomu, že nesúhlasím s jeho názorom.
Sú tu používatelia, ktorí môžu preberať to, či má niekto rád anál alebo nie, aké má niekto rád polohy, či vedia baby squirtovať, a keď ja dám takúto otázku, tak som úchyláčka, alebo nadržaná....nie je to vtipné?
Tá konverzácia, ktorá zaberá väčšinu fóra, nie je odpoveď na moju otázku...bohužiaľ.
Nadržaná - koment @26
Vzhľadom na to, že si dala *thumbs up* tam, kde si dala, ani by som nečakala, že by si súhlasila so mnou. :o*
vďaka za spomenutie a nečítala som toto celé o čom sa tu bavíte iba tak zbežne ale súhlasím s Tebou
a keĎ už si ma spomenula tak niečím prispejem..aj ked nechcem veľmi rozoberať takto verejne svoj život (člvoek nikdy nevie kto to číta) .. takže to trochu zovšeobecním a dúfam že sa trafím k tomu čo si asi chcela čítať
Myslím, že dostatočný zážitok asi pre každého je to vzrušenie, keď človek stojí oproti svojej láske a keď sa mu pozrie do očí a vidí to načo myslí..že Vás chce pobozkať, a vy ste rozrušený, nervozny a neviete čo skôr...a viete, že tým sa začne medzi Vami niečo viac ako kamarátstvo
a dámy, ste inteligentné holky...tak tu do seba nerýpte prosím..
ved preto
a ináč gratulujem k podarenému vlastnému otagovaniu
pobavilo ma to (nemyslím v zlom)
Nemám potrebu sa hádať, ale osobne ma tento dnešný dialóg dosť rozladil, lebo štýl hajzelbaby nie je to, na čo ja som zvyknutá. Obklopujem sa trochu inými ľuďmi, ako je väčšina tu na birdzi. Nemám rada sarkazmus, vyrývanie, aroganciu, povyšovanie sa...bohužiaľ, ľudí, ktorí takí nie sú tu na birdzi, je žalostne málo. (Teda z tých, čo sa prezentujú).
Je preto podľa mňa logické, že ma vytočí každý, kto mi prijde do rany
však ja viem viem
ja som len povedala že nemáte do seba toľko rýpať
na tvoj komentar @43 sa reagovat ani neoplati, pretoze ako stale opakujem ja, splietas veci, o ktorych sme sa povodne absolutne nebavili.
ten, kto sa tu sprava arogantne a rype, si jedine ty. skus si celu tuto diskusiu po sebe dobre precitat a na zaklade vysledku, ktory dosiahnes, skus vyhodnotit, kto tu reagoval na kazdeho pod velkym vplyvom adrenalinu
neviem, ako som mala pochopit tvoju citovanu TSku, lebo dost jednoducha logika mi hovori, ze ak sa s niekym bavis vo fore, nebudes mat potrebu vypisovat mu TSky v zneni "No poď do mňa! ......." ta naozaj nevyznela vyryvacne, sarkasticky a arogantno-podrazdene, proti comu sa tu v kazdom jednom komentari snazis velmi bojovat, no jediny, kto tu takymto sposobom vystupuje, si ty.
takze nabuduce si dost prehodnot to, co napises, pretoze vyvysovanie sa nad druhych som u nikoho v tejto teme nepostrehla. ja som sa ti snazila vysvetlit, preco ludia reaguju tak, ako reaguju. bola si ty, kto okamzite zahajoval proti utok na kazdeho, kto sem napisal co i len slovo. @soraya ma tiez pravdu, ze ide tu o zhadzovanie, ale zhodila si sa len ty sama.
vsimla som si, ze ani tvoji zatagovani kamarati (ideme vyuzit logiku, akou spajas moje a @soraya -ine nazory) nereagovali podla tvojich predstav a tak, ako si vyzadovala od kazdeho, kto sa tu zastavil. asi teda bude nieco pravdy, na tom, co som pisala v @28 ,ale tvoj pud sebazachovy musel zahnat tuto diskusiu do uplne inych koncin, kde si pourazala vsetkych naokolo. ale nie, nie je tvoj styl reagovat prudko, sarkasticky a utocne. nikto ta tu neurazal, nikto ti nebral nazor, nikto sa ti nevysmieval, len neviem, ci si natolko vztahovacna, alebo si si nieco dala, co viedlo k agresivnej diskusii, aku si tu vyvolala.
vytrhavanie viet z kontextu, nereagovanie na prispevky, ktore boli predtym uverejnene, vypisovanie haterskych TSiek, snaha o zosmiesnovanie a prevracanie povedaneho, to je naozaj zaruceny uspech normalnej debaty
@fleur1301 uz len preto ze som si precital celu diskusiu a nevidel som, aby si opisala ty svoje zazitky, pricom od inych to ocakavas a pises nepekne ked odpisu jednym slovom, tak suhlasim s hajzelbabou
K téme: Áno, také nevinné skúmanie cudzieho tela. Hmatová kontrola kriviek tela
takých desať by som ich tu napočítala bez problémov keď tak pozerám na toto fórum
Každý má raz za čas zlý deň, samozrejme, že vtedy reaguje ináč, ako by reagoval, keby mal ten deň dobrý. A kto je bez viny, nech hodí kameňom...
@interrupcio súhlasím - rôzne experimenty, ktoré dopadnú dobre Pri takých, ktoré nie, skôr vlna smiechu
@0mega1 čo ja viem, či zrovna vtipných... :/
@antifunebracka absolutny suhlas
@lovehockey óóó, áno Aj u mňa patria schody medzi jedny z top takýchto zážitkov
@myschka Ďakujem Smutné je to, že občas sa dá baviť aj normálne...lenže keby sme sa bavili o tom, že boli nasraní, mali blbý deň, tak ok...ale podaktorí sú tu stále takí..a tam už by som pouvažovala nad tvojím tvrdením s frustráciou :/ Ja neviem, aj ja tu mám userov, ktorí nie sú u mňa zrovna obľúbení, ale aj tak by som o nich nepovedala, že sú to p*če alebo kkti. Skrátka - ja podľa nejakých fór ľudí nesúdim.
@kolini za prvé, nehádam sa z celým birdzom - ak si všimneš, sú tu aj normálne komenty, nie len tie, čo sa podobajú tvojim. V tomto má @myschka pravdu - je vás tu asi zo desať
@psychomanson ouuu jeee To je aký hardcore...ale predpokladám, že v takom "stave" by som asi zvládla tiež Neviem. Myslíš, že by si to zvládol aj za triezva a za "čista"?
@delegatka myslím, že normálne to začína byť až od @80 dole, teda okrem @91 ... dovtedy skoro nič.
vidis to ja si z kazdej diskusie vezmem len to co ma zaujme zvysok odignorujem, tu mi prisiel nunu hrad ako daleko najzaujimavejsia reakcia