ja som raz chodila s chalanom z vedľajšej triedy a bol to otras... hlavne aké scény mi potom robil na školských chodbách keď sme sa rozišli... to je jedno negatívum...ďalšie že každý o tom rozpráva, dokonca aj profky si takých berú do huby a majú potrebu rozoberať ich vzťah pred celou triedou (teda taká aspoň boli naše) ale tak ak ti nebude liezť na nervy keď ho budeš vidieť každý deň a furt bude na tebe nalepený (aká som zlá teraz )
ale ak ide o lásku tak je jedno či je z marsu alebo z rovnakej triedy, nie? :p
myslim, ze par spoluziakov malo zaujem (teda jeden minimalne), ale nechcela by som... bolo by mi to divne, ale poznam taky par a su spolu uz rok aj par mesiacov
chcem len aby ste vedeli ze nieco take fungovat moze...brat mal dvoch spoluziakov, ktori mali svoje pratnerky v jednej triede ako chodili oni..a zacali spolu chodit v prvom rocniku na strednej a su spolu doteraz...
nezažil, ale dva také som mal šancu sledovať, oba v jednej triede, jeden spolužiak najprv chodil s jednou spolužiačkou, s tou sa potom rozišiel, a o nejaký čas na to začal chodiť s inou spolužiačkou.
vlastne tri, mali sme ešte jeden párik. všetky tri prebiehali... prekvapivo dobre, dokonca aj ten rozchodový, dané dve osoby sa aj po rozchode normálne bavili ďalej.
každopádne si myslím že keďže nepoznáme teba ani dotyčného chalana, tak ti k tomu neporadíme nič užitočné. nejde ani tak o to kde a ako ten vzťah vznikne, ide o ľudí ktorí v ňom sú, o to ako to celé berú, atď atď. proste je to vzťah ako každý iný, ak ste naň dozreli tak to bude v pohode aj keby ste sa rozišli ešte počas školy, a ak ste naň nedozreli, tak sa rozídete aj keby to bolo počas celej školy v pohode.
(dozreli, nedozreli, asi to znie že chcem vyzerať hrozne dospelo, ale tak to nie je, len ma nenapadol lepší výraz)
Nezazila, ale par som ich videla a.. neviem. to zavisi asi hodne od tych konkretnych ludi, ale mysli na to, ze ak sa nahodou rozidete a este stale budete mat byt spoluziakmi, moze to byt hodne tazke.
v našej triede bol jeden párik...holka kvôli tomu aj prestúpila z inej školy na našu...potom sa rozišli (a to boli spolu asi od ôsmej triedy na základnej) ale fungovali dalej normalne...sice, tych prych pár dní to bolo riadne dusno aj pre nas ostatnych....
no a co sa tyka mna, takmer...TAKMER som take cosi zazila.. ale len takmer.. vsetci si nas doberali.. on sa priznal ze ma ma radsej ako len obycajnu kamosku a ze asi nepozna lepsie dievca ako som ja, ale nechcel sa viazat...a tak si nas doberali a doberali az sme sa parkrat na chate alebo vonku ked sa pilo odviazali a oni si nas stale neprestali doberat ....ale aj ked nic z toho nebolo, stale mozem powedat, ze mu doverujem rovnako ako wtedy...a myslim, ze on mne tiez
na výške, ale to bolo o niečom inom predsa len, vlastne to ani nemalo šancu fungovať, ale skôr kvôli idiotizmu oboch účastníkov...
záleží to na ľuďoch, kamarátka si začala s jej spolužiakom a drží im to celkom dlho, ale na ich mieste by som sa asi bála, že ak to nevyjde, budeme sa musieť vídavať nasledujúcich xyz rokov ...
Bratrancov dcera zacala chodit s priatelom asi v druhaku na strednej dnes si uz spolu byvaju a zariaduju si spolocnu buducnost Vravela ze zo zaciatku to bolo tazke ale stalo jej to za to cize ak narazis na toho praveho, preco nie
bolo to na pi** lebo sme sa nemohli ani k sebe priblížiť a nakoniec sa láska zmenila na kamarátstvo a potom som ho musela vídať ešte tri mesiace každý deań aj čil sa ešte občas pochytíme na keci milovala som ho ach keby som nebola tká blbá
partnerský vzťah či už so spolužiakom alebo s kolegom by nedával žiaden zmysel. Ale to zase závisi aj od situácii. Niektorí ľudia spolu chodia a sú spolužiak a spolužiačka a aj sa zobrali a žili spolu.
Ja som sa platonicky zaľúbila do spolužiaka a on sa mi vysmial. Tak som s tým prestala. Neviem chodiť s niekym do jednej triedy a ľubiť ho a chodiť s nim aj von. Neviem aké to je. Ja som nikdy neletela na chalanov v mojho veku. Síce sa mi páčili ale chodiť som s nimi nechcela. Vždy som sa pozerala po strarších mužoch. Bolo v nich niečo čo chlapci nemali. A to bolo, že sa vedeli o seba postarať, šarm, priťažlivosť, samostatnosť, rezervovanosť, dospelosť a zodpovednosť a kopec ďalších vecí. A vedia si dievča aj vážiť a ctiť a sú s nich gentlemani. Aj preto som si našla aj priateľa ktorý je o do mna o 9. rokov starší .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
jeden asi 2 mesiace a druhy pol roka
ale ak ide o lásku tak je jedno či je z marsu alebo z rovnakej triedy, nie? :p
vlastne tri, mali sme ešte jeden párik. všetky tri prebiehali... prekvapivo dobre, dokonca aj ten rozchodový, dané dve osoby sa aj po rozchode normálne bavili ďalej.
každopádne si myslím že keďže nepoznáme teba ani dotyčného chalana, tak ti k tomu neporadíme nič užitočné. nejde ani tak o to kde a ako ten vzťah vznikne, ide o ľudí ktorí v ňom sú, o to ako to celé berú, atď atď. proste je to vzťah ako každý iný, ak ste naň dozreli tak to bude v pohode aj keby ste sa rozišli ešte počas školy, a ak ste naň nedozreli, tak sa rozídete aj keby to bolo počas celej školy v pohode.
(dozreli, nedozreli, asi to znie že chcem vyzerať hrozne dospelo, ale tak to nie je, len ma nenapadol lepší výraz)
no a co sa tyka mna, takmer...TAKMER som take cosi zazila.. ale len takmer.. vsetci si nas doberali.. on sa priznal ze ma ma radsej ako len obycajnu kamosku a ze asi nepozna lepsie dievca ako som ja, ale nechcel sa viazat...a tak si nas doberali a doberali az sme sa parkrat na chate alebo vonku ked sa pilo odviazali a oni si nas stale neprestali doberat ....ale aj ked nic z toho nebolo, stale mozem powedat, ze mu doverujem rovnako ako wtedy...a myslim, ze on mne tiez
záleží to na ľuďoch, kamarátka si začala s jej spolužiakom a drží im to celkom dlho, ale na ich mieste by som sa asi bála, že ak to nevyjde, budeme sa musieť vídavať nasledujúcich xyz rokov ...
btw, preklep v názve diskusie - priceless!
Rozišla by som sa s ním a potom ho VKUSE stretávala?
Eh, nie.
Ja som sa platonicky zaľúbila do spolužiaka a on sa mi vysmial. Tak som s tým prestala. Neviem chodiť s niekym do jednej triedy a ľubiť ho a chodiť s nim aj von. Neviem aké to je. Ja som nikdy neletela na chalanov v mojho veku. Síce sa mi páčili ale chodiť som s nimi nechcela. Vždy som sa pozerala po strarších mužoch. Bolo v nich niečo čo chlapci nemali. A to bolo, že sa vedeli o seba postarať, šarm, priťažlivosť, samostatnosť, rezervovanosť, dospelosť a zodpovednosť a kopec ďalších vecí. A vedia si dievča aj vážiť a ctiť a sú s nich gentlemani. Aj preto som si našla aj priateľa ktorý je o do mna o 9. rokov starší .