baby,mam teraz 3priatela, s ktorym som sa prvykrat milovala, niekedy mam myslienky ze by som chcela skusit aj niekoho ineho v posteli(sex sa mi zapacil)... mali ste aj vy niekedy takeho myslienky?je to normalne?
@sitnaxan... proste ak máš nikoho rada, tak ťa nezaujíma nič iné.... asi ho potom dostatočne rada nemáš, usúdila som tak aj vďaka tomu, že si povedala, že ti v intímnostiach vyhovuje, ale nikde si sa nezmienila, že ho fakt miluješ...
nechapem tomu, ze tvrdis, ze sex sa ti zapacil a pritom si to chces vyskusat s inym, aj ked ti terajsi priatel vyhovuje?...to beries chlapov ako hracky na uspokojovanie, ci co?
Drahá slečna, neviem z ktorej plánety ste spadli, ani z ktorej galaxie pochádzate. Viem však, že Vám zrejme nič nieje sväté... Hovoria Vám niečo morálne hodnoty? Je mi z Vás na zvracanie...Tfuj!
aký moralisti tu všetci ja som si tiež predstavoval aj iné ženy pod sebou keď som bol zadaný a nepodviedol som ani raz tak čo ja v tom nevidím žiadny problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ostan LEN pri myslienkach !
podľa mňa je to normálne... ale rovnako si myslím, že toho chlapa moc nemiluješ.
vieš keby si sa postavila na dialnicu, bolo by to príjemné a aj by si si trošku zarobila... vrelo odporúčam, si predurčená na tento biznis pojde ti!