dneska som dostala medzi zuby také gumčiky ten kto mal pred strojčekom to pozná a mne po troch hodinách ta gumička vypadla ...stalo sa to aj vám? a da sa to dať ,doma" urobiť alebo musím znovu zájsť k zubárke aby mi tam tu gumičku napchala?
jooooojha, to ti nezavidim aj ja som mala a tiez mi raz vypadli, hned jak som do niecoho doma zahryzla.. ale sla som na druhy den k zubarovi a uz mi ich ani nedaval naspat
tiez som sa bala ci nebude kricat, ale bral to akoby to tak malo byt... to bol taky flegmos
hahah, mne povedala zubarka, ze ked mi to vypadne, tak medzera medzi zubami je uz dostatocna. na gumickach som bola dvakrat, lebo prvy krat som zmeskala termin na lepenie, tak som ich mala druhykrat a medzery medzi zubami mi ostali dostatocne, tak som mala len 2 gumicky a aj teraz, ked mi to dali dole, mi za sestkami zostali medzierky
ale nie pohoda mne tiež povedala že to vypadne samo že ked je to dostatočné no tak asi si tam už mala dierku alebo nežula si žuvačku? (inak ja som bola rovnako zvedavá a furt som to chytala
no ja som tie gumicky medzi zubami tiež mala. a mne vypadli asi po 5 hod. po tom čo mi ich tam dali, a to znamena to, že maš dostatok miesta na to, že by sa ti všetky v ok poposuvali a nemuseli ti ťahať niektorý zo zubov aby sa ti miesto spravilo. neje to židna veda a ani to neboli, ked ich tam maš, ale strojček je už iná kava, ja ho nosím 2 roky a môžeš povedať, že moje zuby su podstatne rovnejšie ako boli, a po čase si zvykneš na to a ani nebudeš chcieť ho dať dole....takže nič to nieje keď ti vypadli
mne teraz kvoli tomu nechce dat otec spravit strojcek lebo mu to ten debilny zubar nakecal ze sa to tak urcite spravi a vdaka tomu mam zub uplne vykriveny a boli ma to..ale nie nebudeme davat strojcek lebo to sa stane znova..potom by si nikto nedaval strojcek..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
tiez som sa bala ci nebude kricat, ale bral to akoby to tak malo byt... to bol taky flegmos
ale nie pohoda mne tiež povedala že to vypadne samo že ked je to dostatočné no tak asi si tam už mala dierku alebo nežula si žuvačku? (inak ja som bola rovnako zvedavá a furt som to chytala
mne teraz kvoli tomu nechce dat otec spravit strojcek lebo mu to ten debilny zubar nakecal ze sa to tak urcite spravi a vdaka tomu mam zub uplne vykriveny a boli ma to..ale nie nebudeme davat strojcek lebo to sa stane znova..potom by si nikto nedaval strojcek..