prizivim sa na tvojom fore, mne tiez na skype ide, ale ked zapnem LifeFrame, ktorym som spustala webku, tak mi napise, ze pracuje len na Vista a vyssie, pritom mam 7 home premium.
@neoriginalna podla webky si najdi na nete by nanu mali byt ovladace na win7. Tie co mas teraz odinstaluj a nainstaluj si na 7dmicku odznova a malo by to ist. Tieto problemi s webkami su takmer vzdy len kvoli ovladacom to, preco to na skype ide ale nemam sajnu mne praveze vzdy ked osm skusal skype [5r dozadu cca] neska na skype webka alebo zvuk
@adka25 tak skus odinstalovat a jak som pisal v @8 si skus najst na nete najnovsie ovladace na tu tvoju webku aby sedeli s windowsom ktory mas a skus nainstalovat znova
tak mas klasicku webku alebo na ntb taku tu "integrovanu"? ak mas na ntb tak podla notebooku si najdi stranku vyrobcu a tvoj notebbnok a tyam budu drivere tam to najdes, a ak mas klasicky webku do usbcka tak podla znacky si najdi stranku vyrobcu a ak nemas nejaku velmi staru webku malo by sa dat najst podla jej oznacenia na nu ovladace na stranke vyrobcu. Ak mas od nej krabicu tak tam hned na obale by malo byt znacka a typ
ja mam napr 10 rocnu uz pomaly a na nete nanu ovladace nejsu musim z CDcka no nastastie este stale ficim na XPcku ale ako ajtak ju nemam nainstalovanu nepouzivam ju
@neoriginalna popripade ak nevies najst tak daj sem znacku a typ a skusim tito najst teda. ja mam napr creative a vzadu fakt malymi posmenkamio mam napisany typ VF-0040 takz enekde by to tam malo byt
hej, chapem ale ako kde ti ukazuje ciernu obrazovku, v akych programoch to skusas, ci to tam nahodou netreba nastavit alebo co skus chatroulette alebo omegle ci ti ani tam nepojde
a predtym to vsetko islo? to fakt nevim uz cotoje iba tak zrazu si zapla pc a neslo to? nic si nerobila s tym? nevim mna uz nic nenapada skus to pichnut do ineho USBcka
@feklus pichla som ale nič hej predtým všetko v pohode ale zrazu upadok vlastne v piatok to chvilku nešlo ale potom sa to nahodilo same ale tak nevadí hlavne dík za pomoc
@adka25 mozno skus este preinstalovat ten lifecam @neoriginalna toto je origo stranka a tam by to malo byt ale ja to tam fakt nevime najst medzi utilities by to malo byt no ak som dal do google tak som nasiel aj toto » driverscollection.com/_440166232775f6... malo by to ist ako ovladac
@neoriginalna tak ked ti vymenili obrazovku a hned odvtedy ti to nejde tak to by s tym malo mat suvis, ale aky.. hmm tam je cudne to ze len na skype ti to ide takze ona ako funguje ale nechapem preco len v skype. To proste musi byt softwareova chyba nejaka ale aka neviem bohuzial.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@neoriginalna toto je origo stranka a tam by to malo byt ale ja to tam fakt nevime najst medzi utilities by to malo byt no ak som dal do google tak som nasiel aj toto » driverscollection.com/_440166232775f6... malo by to ist ako ovladac