@22 Hlavne, že vekový priemer fanúšičiek WT a najdviš je možno tak 13-16. A ako tak sledujem (ale hlavne inde), tak vždy sú to práve tie, čo majú vymachlenú hubu na čierno, v nicku samé 666, dark, gothic a tak a album plný posťahovaných obrázkov z gúglu, kde sú plačúce pipky v čiernom s pripnutými krídelkami a podrezanými žilami + roztečenými čiernymi očami, ktoré si zjavne namachlili temperou a v ´dalšom albume zas plno posťahovaných vecí s komentármi tyou „take si ras kupim xD“, kde sú samé ťažké boty s milión prackami, reťazami, ostňami, na polmetrových podrážkach a samozrejme nejaké brutálne „temné“ handry z metalshopu, gothic habitus, funshirtu, nosferatu a tak.
ale @krutafunebracka pocuva dobre veci...za to, ze nema rada Nightwish a WT?...to je jej vec...ja ich sice mam rada, ale nie len ich...a uz som si zvykla na to, ze vela ludi je proti Nightwish, ze su komercni a pod...a nech..pre mna je to srdcovka...ktoru si vypocujem niekedy...ked mam naladu....
@ghalantas anettenema VOBEC operny hlas chceli zmenu....
@krutafunebracka tNW( idem hovorit len ohladom NW) je teraz už dosť komerčne ale nemusiš na to sračkovať lebo je to ruh hudby ktory nemas rada! Ale zasa rada to číam a navyše neznamena ked tu dosi napsie ze nieco z toho je dobre takze to pocuva od rana do vecera A navyse pochybujem ze sa ti svoma songami podari prevychovať celu NW a WT famíliu
@krutafunebracka viem, že možno dosť tých, čo počúvajú nw sú takí, ako si opísala, ale netreba kvôli tomu odpísať celú kapelu a to vieš, aj keď ich už veľmi nepočúvam, je to niečo, čo mi pomohlo nasmerovať sa na metal, tak na nich len tak nezanevriem
a čo sa týka wt.. nikdy som ich nejak nezbožňovala, ich tvorba ma nejak nenadchla.. ale jedna dve pesničky raz do mesiaca niekedy dobre padnú
@lawey@mielikki fajn, ale mňa nehorázne serie to, netvrdím, že TU ide o to, to nie, že veľakrát sa to zaraďuje ako gothic (nebodaj ešte aj „ghotik“ a trt to s tým má spoločné a skutočný goth je vďaka tomu v riti a vždy, keď sa snažím niečo zohnať, tak mi to vyhodí niečo ako najdviš (+ všetky tie teľce v sieťovaných rukavičkách s krídelkami).
@krutafunebracka telce s kridelkami? nebolo to nakofole? aka temniacka kopa E-čiek! Ahá takžwe Tebe ide o taký ušlachtilý princíp preto tu každéého zdrbávaš. Lenže tym sa tipujem nič nezmeni.... A zasa aj taketo kapely su na niečo dobre! čos i myslíš že ti niekto len tak z ničoho nič pojde frčat na korpiklaanoch, pagan reign a ostatny tvoj repertoar?
@lawey Ale existujú aj iné veci než toto. Ja som sa k metalu dostala od Korpiklaanov a ku goth od The Damned. A poznala som aj tieto dve, ale nikdy som sa nedostala kvôli nim k METALU.
A tie krídelká som myslela niečo takéto:
(Hľadala som jeden výstižnejší obrázok, ale nenašla som ho.)
@krutafunebracka Lenže typujem že väčšina mládeže hneď neodhodí tričká s majli cajrus a hajt skul muzikal! za Korpiklaanov! Aj maôlé pokroky súpokroky Musis to brat tak
A čos a týka k tým anielikom...Je to hrozné... A najlepšie je keĎ nejaký najväčší satanista/nistka sa vysttuju z nikom kde je nejaky angel A tato kreatura nieje dorbý príklad...ma to muchovské kridla....musí to mať čierne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale zasa Within Temtation ci kera kravina to je ma odzaciatku nudila a je to strasna kravina a hlavne tie koncerty co som z nudy divala
odkedy je WT symfonický metal? lool
Ale tak čo ja viem, tak sú nejaký symphonic metal/rock vraj.
ved dobre, ale to že sharon občas spieva vysoko neznamená že to je symfonický metal :-! alebo skôr rock.
ale má špravdu, to že je to gothic metal je ešte väčšia kktina
To môže ísť do emtíví, nie do mojich slúchadiel. Lebo tam hrajú také socky ako najdviš a wt.
@ghalantas anettenema VOBEC operny hlas chceli zmenu....
@krutafunebracka tNW( idem hovorit len ohladom NW) je teraz už dosť komerčne ale nemusiš na to sračkovať lebo je to ruh hudby ktory nemas rada! Ale zasa rada to číam a navyše neznamena ked tu dosi napsie ze nieco z toho je dobre takze to pocuva od rana do vecera A navyse pochybujem ze sa ti svoma songami podari prevychovať celu NW a WT famíliu
a čo sa týka wt.. nikdy som ich nejak nezbožňovala, ich tvorba ma nejak nenadchla.. ale jedna dve pesničky raz do mesiaca niekedy dobre padnú
A tie krídelká som myslela niečo takéto:
(Hľadala som jeden výstižnejší obrázok, ale nenašla som ho.)
A čos a týka k tým anielikom...Je to hrozné... A najlepšie je keĎ nejaký najväčší satanista/nistka sa vysttuju z nikom kde je nejaky angel A tato kreatura nieje dorbý príklad...ma to muchovské kridla....musí to mať čierne
Však hľadala som takú pipku, ktorá presne bola ako to, čo som opísala, ale nenašla som to a nechce sa mi s tým ďalej kašľať.