Rozmyslal som o tejto hre lenze nechcem sa dotoho pustat to zere moc casu myslim typyu takych games podobne je cabal a co ti jebe stravil som nadtym asi 6 mesiacou no asi 4??alebo tak dako kazdy den s prace zapol a sedel do vecera pritom aj ces vykendy ....nikdy viac!!!!
mmorpg čo viacej dodať, kopu času presedenej pri jednej hre... veď ak chceš sa hraj, len aby si to potom neľutoval že si zahodil tým kopu života viem čo je to za pocit ...
Čo ja vám viem, ono sa to dá hrať a žiť aj normálny život, no dobre nebudem asi ten najlepší hráč na svete, no ale treba poznať svoju mieru inak to je v pohode.. Určite sa mi nikdy ešte nestalo že by som kvôli hre povedal niekomu že nejdem von, alebo nešiel do roboty kvôli tomu.. blbosť ono sa to dá hrať ako každá iná hra
heh, ze na starom antiku ... ja som hral na EMU 1.4... este ked neslo aaaabsolutne nic, ani strength, spirit a agility... hram to uz vyse 2 a pol roka... stale ma to nepustilo... je to zaujimava hra, len treba mat mieru... tu som si nasiel asi po roku... samozrejme boli tam nejake prestavky... hram na neoficialnom servery Sargeras... online byva cca 1000 ludi, Hyjal, Eye of the Storm a Areny plne funkcne... aaa radim, kto uvazuje o zacati s touto hrou, tak nech si radsej zahra Solitaire... alebo cosi take... fakt ta zavislost je znicujuca... na zaciatku som sral na skolu, na kamaratov, na vsetko... zacala mi viaznut komunikacia s ludmi... a pod... fakt kaslite na to... a ked to hrate kratko, radsej odinstalujte... spravite to pre vlastne dobro
Wowko som hral 2 roky z toho rok a pol na oficiale, zabil som s tym dost casu na oficiale som mal nahratych vyse 120dni a este co som hraval za kamosov mohlo byt dalsich par dni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
už vieš čo si myslím o tejto hre?