nie vždy sa to dá... ale ak sa bavím s kámošmi, spolubývajúcimi, rodinou, tak nemám s tým problém.
Hlavný problém je v tom, že povedať svoj názor nechce väčšinou človek, ktorý sa boji konfliktu, alebo slovnej hádky s inou osobou... Preto sa treba obklopovať ľudmi ku ktorým môže byť človek úprimný.
@jemkrupicu presne tak pri niektorým to dokážem povedať, ale niektorým chcem asi vyhovieť a preto poviem opak..mám strach z toho, že ma nebudú mať radi ... asi toho sa najviac bojím :/
@4ewer Jednoducho povedz- mám na to iný názor a nechce sa o tom baviť, pretože mi to je nepríjemné. Viem, že to príliš veľké homo klišé aj na dievča, ale skús to .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a prekonaj komplex ,,všetkým vyhovieť, nech ťa majú radi"
Hlavný problém je v tom, že povedať svoj názor nechce väčšinou človek, ktorý sa boji konfliktu, alebo slovnej hádky s inou osobou... Preto sa treba obklopovať ľudmi ku ktorým môže byť človek úprimný.