» pokec.azet.sk/arachnette/foto...
Ludkovia potrebujem od vás pomoc, najmä tí, ktorí máte dobré nápady! už dlho tuho uvažujem nad tým ako z takéhoto bytu spraviť 4 izbov
no asi by som jednu izbu spravil z kuchyne a potom tu hornu izbu zmensil a dal kuchynu vedla nej (bola by bez okna), ale nvm ci sa vobec da kuchyna presunut
tak ako v @3 , ibaže by som tú ľavú modrú čiaru posunula na úroveň steny obývačky, že by tam aj tá chodba zostala, lebo mám pocit, že tam je vchod.... bola by so taká malá izba ale bola by
ak by to vsetko ladilo s celym bytom a v @7 by tie dve izby nevyzadovali zvlastne sukromie, dala by sa tam pouzit japonska stena, ta by zaroven prepustala dostatok svetla.
kľudne sa podľa mňa dá zbúrať a postaviť izba v ktorej nebude okno... Ale je pravda že záleží od toho, na čo sa tá izba bude využívať. My tak máme prerobený 2-izbový na 3-izbový ale ten bez okien je spálňa ale sú tam rolldory (alebo ako sa to píše) .... dajú sa posúvať takže tam cez deň svieti normálne denné svetlo...
keď porozmýšľam troška: v celom byte sú 4 okná vrátane toho v kuchyni. Rátajme kuchyňu jak štvrtú izbu (chodbu nerátam). takže máš 4 izby, 4 okná a chceš 5 izieb a v každom okno. gl then
teoreticky by sa dala kuchyňa hodiť do pravej polovice hornej izby a z kuchyne spraviť izbu.. ale toľko roboty čo by s tým bolo.. no neviem
@nita666 ale veĎ tam vidím jedno okno, napravo pri tej modrej čiare... ak sa stále bavíme o obrázku @3 , tak tá nová "stena" čo je na pravej strane modrou farbou, tak pri nej ja vidím okno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ine moznosti nevidim, mate malo okien
ale da sa dať kuchyňa na tu chodbu a jedalensky stôl do obyvačky aby nezavadzal. a z kuchyne sa spravi dalšia izba.
tak potom neviem, to už je nad rámec môjho a logického chápania
teoreticky by sa dala kuchyňa hodiť do pravej polovice hornej izby a z kuchyne spraviť izbu.. ale toľko roboty čo by s tým bolo.. no neviem