Z akého mesta/dediny pochádzať a v ktorom meste/dedine žiješ?
Páči sa vám vaše rodné mesto/dedina viac ako to v ktorom/ej žijete? Ak žiješ v tom istom z ktorého pochádzaš, daj také v ktorom by si chcel jedného dňa žiť.
ja som Košičanka a žijem v Košiciach. Svoje mesto úprimne ľúbim nejaký čas života som strávila v Prahe (na viac etáp) a tam som to až tak rada nemala, zistila som, že takéto väčšie mestá nie sú úplne pre mňa a bola to väčšia anonymita a všetko
Tak narodil som sa v Trnave. Býval som však dlhé roky v jednej dedine, necelých 20 km od TT, a rovnako aj od PN, podobne aj od HC, ale teraz keď som mešťan usudzujem, že sa mi tu nebýva zle a žije sa mi tu celkovo lepšie. Tá dedina bola, aj je celkom zapadákov, nič tam poriadne nebolo, iba azda jediná pozitívna vec - bankomat Slsp, ktorú som aj musel mať vtedy ako jedinú z bánk, lebo bolo to vtedy pre mňa s výberom peňazí najpohodlnejšie.. Lekári, zubár aj škola tam stáli za hovno. Piešťany sú pekné mesto, len akurát tu niekde ponachádzať tých priateľov..
Pochádzam z dediny 10km od Piešťan. Teraz už 4. rok som väčšinu času v Martine a neznášam to mesto Určite v Mt nezostanem a zakotvím niekde v okolí PN.
Zilina, akurat vypadnut z dediny, kde nie je extra nic nove a kazdy teba pozna ale ty jeho nie, mesto akurat, okolie dostupnost super. Na Slovensku si viem predstavit byvat niekde na vychod pripadne Liptov, Banska ... Bratislava, juh to nie. Z blizsieho okolia ak by som vyberal mesta mozno Vieden, Brno. A celkovo Nemecko, Rakusko, Skandinavia, nejaky cas si viem predstavit Cinu, Japonsko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ja som zo Žiliny a bývať by som chcela niekde na západe!
viac sa mi páči Praha, po všetkých stránkach a tak o tri-štyri roky sa plánujem presťahovať do Nemecka
som Žilinčan, ale v Kunerade máme chatu, tu som teraz počas korony väčšinu času...
inde som nežila zatiaľ
íí, ty si Martinčanka?...
a v buducnosti mi je jedno, kde budem, hlavne ze budem so svojou polovickou
Ale keby si mám vybrať nejaké iné mesto, tak asi: Ružomberok, Bratislava alebo Žilina