s @melancholik by to bol vzťah plný hádok a nechápačiek lebo nie vždy sa chápeme a rešpektujeme jeden druhého a nie vždy sme na seba milí
no, tak kvôli udobrovačkám
z dievcat: forte (paci sa mi na nej ta jej dusa umelca , momo (za jej bojovnost), potom doyouhearme za jej oddanu lasku k citaniu (pride mi inteligentna) a na fotkach sa stale usmieva
z chlapcov: mojdedo.. je stary, ma ponuknut kopec skusenosti ; dalej majqo (staci si domysliet preco
a co sa tyka chlapov, rad by som sa stretol s psychopatmi ako @mojdedo (najznamejsi rumunsky bloger) @Dominator39 (obdivovatel Meciara) a @Zajkousko (kazatel)
Sice nikoho nepoznám, no z chalanov mi príde úprimný a sympatický @melancholik , aj keď často piše smutné veci a tak a na baby nie som ale milé sa mi zdajú byť @forte (úplne úžasne vyzerá ) a @kittyboo lebo je ako bábika
@41 napodobne, tiez by som rad osobne poznal niekolko ludi , i ked neviem naco pri mojej povahe asi by som bol aj tak ticho i ked mozno motyka vystrelí
Tak chodiť čo ja viem... ale najradšej tu mám @melancholik , on mi je taký veľmi sympatický . A chcela by som sa stretnúť so @Mojdedo , lebo som si ho tiež obľúbila. A @zajkousko , lebo sa často stotožňujem s jeho názormi, a som tiež veriaca.
chodit nista ale vedela by som sa vyhaluzit s @burble pretoze vyzera maximalne ujebane : D
a tiez aj s par open minded existenciami @lawey@thrwtchr a este ta kratkovlasa vosubka ktora netusim jak sa vola
@alohomora si sa ešte nevidela v zrkadle,ako dobre vyzeráš? a ja som ťa tu zopárkrát videl písať normálne,rozumné veci a nebolo to zas tak dávno. Aj ked až tak dobre ťa nepoznám,ale keby si bývala niekde nablízku,určite by som urobil to,čo robím vždy,ked sa mi nejaké dievča páči
(s obdivom na ňu pozerám a nepoviem ani slovo,no v mojej hlave sa odohráva krásny príbeh)
@kosmiklove no veď je to tak, neviem kto by koho zabil skôr, ja jeho za otravovanie a fňukanie alebo on mňa za sústavné prevracanie očami a ignorovanie
ja bych rad chodil s mnohymi, ale to by sme sa moc nachodili.. snad ma vsak raz @bejak vezme pokukat kopce v okoli
a nejake duse z vychodu mi snad poukazuju ich krasne mestecka..
a tak.. a velmi rad by som si pochodil aj s @hoperpohroma lebo je strasne zaujimava osobka..
nech sa neurazi, tak nejaky ten kilometrik aj so @silviaaa snad i po anglicky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
112 komentov
@adka25 ...
jaaj, už chodím, yes! :-S
@meaning_fullness
@mojdedo ?
@ohavnost nič nič ja tu len hosťujem ...
no, tak kvôli udobrovačkám
ale nie, ja ťa nescem chuju. robim si srandu.
ale je tu dosť ludí čo by som rada spoznala osobne
z chlapcov: mojdedo.. je stary, ma ponuknut kopec skusenosti ; dalej majqo (staci si domysliet preco
milujte sa a odpúšťajte si, lebo už zajtra tu z nás niekto nemusí byť...
a co sa tyka chlapov, rad by som sa stretol s psychopatmi ako @mojdedo (najznamejsi rumunsky bloger) @Dominator39 (obdivovatel Meciara) a @Zajkousko (kazatel)
This.
@Enemy11 To môžeš byť aj celkom rád. Lebo niektorí z toho vyhoria už po pár skrížení ciest.
Veď ja som tu už hoodne dlho normálne nevyjadrovala
a tiez aj s par open minded existenciami @lawey @thrwtchr a este ta kratkovlasa vosubka ktora netusim jak sa vola
(s obdivom na ňu pozerám a nepoviem ani slovo,no v mojej hlave sa odohráva krásny príbeh)
s veľa človekmi ale momentálne najradšej s takými čo majú na vlasoch farby aby sme dobre vyzerali
a nejake duse z vychodu mi snad poukazuju ich krasne mestecka..
a tak.. a velmi rad by som si pochodil aj s @hoperpohroma lebo je strasne zaujimava osobka..
nech sa neurazi, tak nejaky ten kilometrik aj so @silviaaa snad i po anglicky..
tak ci tak zas nie viac ako par kilometrov
ale nie vsetky sny sa cloveku asi splnia v zivote
chcela by som s nim chodit do kostola