to je v pohode keď má 12.......ja som "prezávislačil" tiež pár rokov a teraz abtinujem už druhý rok...
V Minecraft (aj keď som to nikdy nehral) aspoň niečo tvorí......ale (teraz to príde) napríklad také WoW......to je blbosť "na entú" - tam len beháš ako šašo celé dni až dokeiaľ nie si Paladin a stále panic
môj brat začal v deviatke na základnej....WoWko....je druhýkrát prvák na výške a stále celé dni sedí len za tým, nechodí ani do školy......čo s tým? no, už asi nič... :/ nikdy sa s tým nič nedalo robiť.....
Ja som bola kedysi závislá na RPG (role play game), ale po čase (cca polroka) ma to prestalo baviť, ale občas si to zahrám doteraz. Možno sa len nudí a hľadá spôsob, ako nudu zabiť.
mám takých spolužiakov čo na tom fičia a keby si ich videl tak by si im ten počitač zhabal, a to oni ešte v pohode bo sa o tom nerozprávaju ale taky spolužiak jeden to je pripad, normalne keby ho dakto videl ´, tak povie že je autista! Vytvoril si svoj svet a celý den rozpráva o hre, skáče a ked na telesnej po nom hodia loptu začne utekat "hodili grenejd" prosto on je až tak zavistlý že nikdy nebol von a nikde nepojde. Jednoznačne s tým niečom rob, lebo ked sa to prehána tak je to v riti.
Reálny život sa preceňuje. Čo je to ten "reálny" život? Reálne 90% ľudí prespí tretinu života a v práci strávi ďaľšiu a považuje sa to za normálne. Kým kvôli tomu nezanedbáva školu, je úplne jedno čo robí, ak je pri tom šťastný. Mohol by chodiť večer na pivo a stať sa závislým na alkohole a cigaretách.. alebo obháňať ženské a viesť nemravný život
Ak človek nerobí to čo väčšina, je považovaný za divného a jeho závislosť za tú nesprávnu, pritom všetci do jedného sme na niečom závislí. Vzduch, voda, jedlo, vzťahy, láska, uznanie...
Akonáhle začne prepadávať v škole, zhabať počítač.
Pekne od teba ze sa o nho tak zaujimas , myslim si ze zasahovat do toho nema zmysel, ako si vravel , iba by sa nahneval a hra by bola nainstalovana naspat. Po case ho to prestane bavit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
V Minecraft (aj keď som to nikdy nehral) aspoň niečo tvorí......ale (teraz to príde) napríklad také WoW......to je blbosť "na entú" - tam len beháš ako šašo celé dni až dokeiaľ nie si Paladin a stále panic
nezabíjajte ma
tak len čakaj či ho to neprejde náhodou
Neviem no, na priateľku je moc mladý
@hoperpohroma teraz je tam normálne creative mod kde máš nekonečno tých kocečiek/vecí, takže si ich tam nemusíš dávať cez ten blbý program
Ale tak ja som hral mulťák
Ak človek nerobí to čo väčšina, je považovaný za divného a jeho závislosť za tú nesprávnu, pritom všetci do jedného sme na niečom závislí. Vzduch, voda, jedlo, vzťahy, láska, uznanie...
Akonáhle začne prepadávať v škole, zhabať počítač.